ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 28.02.09
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1433.msg20366#msg20366 date=1235999908 ---
иии , не се научихте да цените Z-ета и тва е ! Тонка , голям си !
--- Край на цитат ---
Не всеки открива истината от първият път :good:
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Шестаците са страхотни,да разглобите един да си направя матрици :good:
ES64U2:
И аз това повтарям, още от преди да дойдат, чул ме... ТОНИ :good:
zazo:
Eeeeee Сашо евала пак показа, че не само в моделизма е важно търпението. :clapping: :clapping: :clapping: :dance1: :yahoo:
CaLLlo:
Тенкс! Всичко е за удоволствие! Давам го по-инкогнито - все пак сбирката е за каране и гледане, а не за фотосесии, не са желателни изцепки от рода - "Стой сега, я върни; не мърдай и не дишай" - въпреки това бракът се оказа малко - от 80 снимки съм закачил 59.
И все пак снимащите не трябва да забравят, че са единствени представители на ония които не присъстват, а те не са никак малко, т.ч. си заслужава усилията.
:drinks:
http://www.railwaymodeling.com/
pach:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1433.msg20426#msg20426 date=1236097469 ---Тенкс! Всичко е за удоволствие! Давам го по-инкогнито - все пак сбирката е за каране и гледане, а не за фотосесии, не са желателни изцепки от рода - "Стой сега, я върни; не мърдай и не дишай" - въпреки това бракът се оказа малко - от 80 снимки съм закачил 59.
И все пак снимащите не трябва да забравят, че са единствени представители на ония които не присъстват, а те не са никак малко, т.ч. си заслужава усилията.
:drinks:
http://www.railwaymodeling.com/
--- Край на цитат ---
Сашо наистина е скромен ... и така трябва!
Той е единственият човек който забелязах , че не възропта когато някой му се пречкаше на фотоапарата - дори си прибираше толкова незабележимо фотото , ако по време на някоя снимка , му проваляха кадрото ,че никой и не забеляза неговите неволи или даже не се усещаха как му развалят снимането.
Живот и здраве ще си спретнем , отделен модул , нещо като отклонение в глух коловоз със син фон около него , за фотосесии , на който ще влизат под ред всички модели , които искаме да се снимат .Така няма да си пречим взаимно при карането на влакове , снимки и наслада и в двата случая...
Старае се човека , не на шега , както за отсъстващите от сбирките , така и за архивният фонд на сайта!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия