ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Система за оценка

<< < (5/12) > >>

fyut:

--- Цитат на: Dispatcher link=topic=1475.msg21468#msg21468 date=1237448361 ---От днес оценките, които се дават ще минават през удобрение от администратор. Оценки, които не отговарят на долното няма да бъдат пускани. Надяваме се през по-голямата част от времето дадените оценки да не трябва да изчакват повече от 24 часа.

Друго нововъведение е, че изтриването на собствените мнения вече не е възможно.

--- Цитат на: Dispatcher link=topic=1475.msg20787#msg20787 date=1236676808 ---Системата за оценки е пусната. Моля внимавайте като давате оценка, защото веднъж дадена оценката няма възможност да бъде редактирана. Също така давайте оценки само за сделки които бъдат сключени оттук нататък, оценки за стари сделки няма да бъдат признавани и ще бъдат трити. Повече от една оценка за една и съща сделка също няма да бъдат позволявани. Разчитаме на вашата добронамереност при даването на оценки, тъй като следенето на тази част от форума е допълнително усилие за нас. При злоупотреба с оценките ни сигнализирайте веднага. Потребителите, които си позволят подобно нещо ще бъдат санкционирани. И не на последно място бъдете, честни в оценките си, иначе цялото усилие се обезсмисля.

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---
:blink: Аз само не мога да разбера защо администратор ще е последната инстанция одобряваща оценките.  Нямате доверие на хората във форума или какво? Да добавя, САМО ПИТАМ НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, че в последно време всяко мое мнение се тълкува странно от някои съфорумци! Според мен всеки дал оценка на някого, трябва самостоятелно да носи отговорността за нея. Предлагам, да бъде правен арбитраж на оценките и при установяване на злонамереност в действията на оценяващият, същия да бъде санкциониран.

XRISTO:
Смятам, че само негативните оценки и оценките от хора със съмнителни регистрации(евентуално направени само с тази цел) трябва да бъдат разглеждани от модераторите.Всички имаме нужното съзнание и не злоупотребяваме с оценките.Ето аз, например би трябвало моментално да "зашия" плюсовете на Адри,Мишо,Иво,Спас и още една камара хора за минали сделки, но се въздържам да го правя, защото според мен фактът, че съм член на този форум предполага и някаква отговорност, както и спазване на правилата, които ни се определят от модераторите, па макар и не винаги да са правилни и да ми харесват.В крайна сметка това е въпрос на виждане и няма как да разсъждаваме всички еднакво.Ако някой не мисли така, то моля да не се засяга от думите ми - не бих желал да обидя никого, просто гледна точка.  ::)

апропо, забраната за триене означава ли и забрана за редактиране?...защото често си намирам грешки след като съм написал нещо, пък много ме дразни лошият правопис, грешно натиснатите клавиши(то с тез кебапи е често явление  :im_so_happy:)особено когато са мое дело...  :spiteful:

ES64U2:
С първото съм съгласен, но с второто НЕ !
Макар, че и първото е ненужно. Ако се получи недоразумение чак тогава човека ще се оплаче от некоректна оценка и администраторите ще се намесят.

fyut:

--- Цитат на: Siemens AG link=topic=1475.msg21476#msg21476 date=1237452543 ---.... Ако се получи недоразумение чак тогава човека ще се оплаче от некоректна оценка и администраторите ще се намесят.

--- Край на цитат ---
:hi: Точно това е ролята на арбитража!

Der Hetzer:
Може ли да помоля да корегирате полето продавач/купувач в оценката, която пуснах за Васко58, още не мога да свикна и от бързане и недоглеждане я пуснах че съм купувач, а то е обратното (ако изобщо има значение)  :blink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия