ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Система за оценка

<< < (6/12) > >>

Vlado:

--- Цитат на: br118 link=topic=1475.msg21506#msg21506 date=1237467731 ---Може ли да помоля да корегирате полето продавач/купувач в оценката, която пуснах за Васко58, още не мога да свикна и от бързане и недоглеждане я пуснах че съм купувач, а то е обратното (ако изобщо има значение)  :blink:

--- Край на цитат ---
Ти изобщо не си дал оценка на Васко58! Поне аз не видях такава!  :blush2:
Извинявайте, изобщо не зацепих, че вече оценките се валидират!  :suicide_fool:

Dispatcher:
Още от самото начало уговорката беше да не се дават оценки за сделки от преди въвеждането на системата.
А няколко такива или без адрес (URL) на обявата и т.н. имаше. По тази причина ВРЕМЕННО оценките ще минават през одобрение, след което процеса отново ще бъде освободен.

pach:
Много ми е любопитно  - как ще разберете ,че е стара сделка !
Купувач/продавач обявяват , че е станала днес , пък тя и въобще може да не се е състояла?
Те това като е на съвестта на съфорумците май...

Vlado:
Нали договорът за покупко-продажба  е двустранна сделка. Какъв е интересът на двете страни да се хвалят за нещо несъстояло се - освен може би изкустено да си вдигат фитбека. Но пък одобряващият ще следи за наличие на обява в раздел "Купува/ Продава" със скорощна дата и която обява преди това трябва да е заключена. Недобросъвестност е почти невъзможна.

pach:
Пълни глупости - "невъзможна" !!!!
Какво ти гарантира , че например (повтарям - давам пример) ние с Адриан не сме се разбрали предварително , и на основата на актуална обява аз съм купил , той продал и сме си дали взаимно положителна оценка ????????
Стоката си е в Адри , аз пари не съм му давал , а ти не си ни "светил"!!!!!!
Така ,че това с проследяване на оценките в момента , не е куцащо , ами направо мъртво родено!
Или оставате всичко на честността на съфорумците , или го обмислете още един път добре , пък тогава правете каквото трябва!

Ама това дето сутринта обявихте , пак казвам - мъртво родено и недообмислено!!!

В крайна сметка , хем ви се иска да ни вярвате , хем не ви стиска!!!

Надявам се ,че горното няма да го счетете за заяждане с модераторите , ама длъжен бях да ви покажа очевидното!!!

Или както се казва , а къде остана доверието?

;D ;D ;D :yes: :yes: :yes: 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия