ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Система за оценка
pach:
Като казах сутринта , отговор на моя въпрос не съм получил!?
(не че стке длъжни де...) :(
Maktub:
Поне постовете трябва да могат да се редактират от човека, който ги е публикувал. Вярно: ако могат - ще могат и да бъдат трити текстовете в тях, но наистина, както писа Христо, досадно е да допуснеш печатна грешка или фактологична неточност и да не можеш да я поправиш, освен постовете също да минават през редактор/коректор.
Аз доволен - може да се редактира :)
mill:
--- Цитат на: Dispatcher link=topic=1475.msg21468#msg21468 date=1237448361 ---Друго нововъведение е, че изтриването на собствените мнения вече не е възможно.
--- Край на цитат ---
:nono: :hi:Пък за другото - за какво я въведохте системата за оценяване... получи се само оцветяване на форума! Ми щом е така админите направо в края на всеки месец да излизат със становище - Иван,Драган и Петкан са добри ,Захарин и Бучко-лоши... :blink:
Der Hetzer:
--- Цитат на: muncho link=topic=1475.msg21537#msg21537 date=1237490601 ---
--- Цитат на: Dispatcher link=topic=1475.msg21468#msg21468 date=1237448361 ---Друго нововъведение е, че изтриването на собствените мнения вече не е възможно.
--- Край на цитат ---
:nono: :hi:Пък за другото - за какво я въведохте системата за оценяване... получи се само оцветяване на форума! Ми щом е така админите направо в края на всеки месец да излизат със становище - Иван,Драган и Петкан са добри ,Захарин и Бучко-лоши... :blink:
--- Край на цитат ---
Стига де, как можа да го кажеш само... :blink:
Не мога да си представя как някой, който се казва Захарин или още по-малко Бучко би могъл да бъде лош :spiteful:
EMPEROR:
Май на никой не му станаха ясни следните неща:
1. Не можете да си триете темите, НО ще можете да ги редактирате в рамките примерно на половин-един час (това последното още не е направено, така че ограничение за времето на редакция НЯМА на този етап).
2. По повод оценките за покупко-продажбите, ще се Одобряват (след поправката на br118 на лично) ВРЕМЕННО! докато нещата потръгнат като хората. Имаше правило да се не оставя мнение за минали обяви, беше нарушено НЯЛКО ПЪТИ и поради това, решихме докато улегнат нещата (пак повтарям) ВРЕМЕННО ние да Одобряваме (след поправката на br118 на лично) коментарите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия