Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (30/40) > >>

novobranec:
Pach, мерси за инфото. Ми то голяма кукла бе! Кой си го не сгъне от тенеке това чудо в тоя измислен мащаб, те па на! Ей така - за кефа.

pach:
Бе това добре , ама загубих линка от където свалих бронираният - и ся съм бесен  :wild:

Жоро:
Това го изрових от един архив на Сашо - музейна 52-ка в зимен камуфлаж:

Я к'во хубаво пиле си има!

Жоро:
Пак от същия източник още малко орлета:

novobranec:
Не му е убаво пилето, Жоре, оти е вапцано, а не е от ламаринта! И дръжи некаков геврек у нозите!
Е, поне останалото е верно. За разлика от много други музейни и извънмузейни реставрирани измишльотини, тоя камуфлаж поне е потвърден от Библиотеката на Конгреса на САЩ. В нея има снимка с № 338167, чийто текст гласи следното: "Три от общо около петдесетте локомотива и над 750-те товарни вагона, пленени в Дармщад, Германия, от 4-а Бронирана дивизия на 3-а Армия на САЩ". Снимката е с дата 25 март 1945 г.
Ето ви я и нея:

Качеството не е кой знае какво, но май птицата я има там - вижда се някакво петно поне, ама не съм сигурен. А може и номера на лока да е същия, както и целия такъв да е бил после закаран в музея, знам ли. Ама съм сигурен поне, че някой друг тука може и да знае.
Иначе си е с лодчицата, нали? Не знам дали е теглил някога "Карл" или нещо друго подобно, ама и да не е - пак си го харесвам!
А тоя втория орел, дето кацна тука, докато пишех - на мотрисата де - си е баш каквото требе. Все едно че аз съм го правил!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия