Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (8/40) > >>

novobranec:
А сакън, бе! Че той бай Херман бая ще заслабне докато вкара Адри в устава  :haha: Щото такива като нас вече и в запаса не ги искат. Нищо, нека си маршируват на воля, сега и времето е идеално за това, таман се развали :yes:
За черпнята изчакай малко да свършиме работа като хората, не обичам да викам "хоп!" преди да съм прескочил лайното (пиках го вече някъде тука май).
Така, остана ми малко време и проверих нещата. Както и вече споменах, Райхскеркенезите са с приблизителен размер и само за проба. Размерите на това, дето го виждаш тука, са следните (максимално закръглено, за да не те отегчавам излишно):

Голям   - L = 8.49 mm H = 5.86 mm
Среден - L = 7.67 mm H = 5.23 mm
Малък  - L = 6.90 mm H = 4.71 mm

Средния и малкия не съм ги редил, щото нема време, затова теоретично взех възможно най-лошия за тебе вариант, тоест големия орел (който май е по-голям отколкото ти трябва).
При него положението е следното:
- бройки в 1 кв. дм. - 144
- обща цена - 35,60 BGN (от които 18 лв. за ецване, 15,80 лв. предпечатна подготовка и 1,80 за филма, щото без да искам съм ви излъгал някъде тука, че филма си е в цената на ецването, за което колежката ми набива кабелите днеска. Нейсе, то филма не боли много, щото цената на стандартен такъв 50 х 70 см. е около 12 лв. Разделено на кв. дм. определено е по-малко, но просто нямат по-ниска цена за филм от тая.)
Според мене това е една доста разумна цена, защото на парче излиза между 24 и 25 стотинки бройката. Което си е добре за кокошки-носачки.
И още нещо, само за пояснение. На теория тия пари за предпечатната подготовка влизат в джоба ми, но на практика отиват във фирмата и тя решава колко да ми даде. Това е положението. На мене не ми харесва, ама няма как. Иначе знам много добре защо на вълка му е дебел врата.
Няма съмнение, че по-малки орли ще мога да сбутам още в тая площ, което и съответно намалява цената на парче.
Така че прави си отсега сметката - колкото и да си поръчаш, няма да са по-малко от 144, ако, разбира се, не са по-големи. Как ще си ги делите с др. Гьоринг нямам идея  :yes:
Понеже обичам да работя по системата "око да види и ръка да пипне", ще имаш от тия проби за лично премерване, за да си прецениш окончателния размер. Надявам се, че вторник няма да ти е късно, щото чак тогава ще изгрея пак във фирмата, а дотогава ще ми се скъсат ританките от бачкане. Де да ми бяхте само вие, щях да си ритам фуражката по плаца! Ква събота бе, ква неделя? Кво е това "почивен ден", че нещо не разбирам? Та затова ще мога чак във вторник да ги дам евентуално на Павката, а оттам нататък вие се разбирайте какво, кога, къде и как.
Това е положението. И не ми завиждайте много, щото и вие добре знаете, че в тая шибана държава работата няма нищо общо с крайния финансов резултат от нея!  :skull:

novobranec:
Извинете, ама от бързане и умора взех да пиша глупости! Като това "(пиках го вече някъде тука май)". Не си мислете, че искам да направя нещо такова с този почетен форум или с който и да е от членовете му. Просто на клавиатурата буквите "к" и "с" са една до друга (на БДС-кирилицата, щото фонетичната я мразя. Въпрос на навик)

Gervasii:
хвала бранец за младежкия ентусиазъм, хвала на каллио за шпионажа. аз спах спокойно за бъдещето на 3 райх за пръв път тази нощ от десетилетия насам :diablo: :diablo: :diablo:. а цената е супер само ще трябва на направя консултация кой размер да изберем и то с проф. дмжпн, член на Академията на Берлинската МБА и председател на президиума на върховният съвет на Американската техническа комисия на РМА по-известен като Васкопф :clapping: :clapping: :clapping:

pach:
 :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
 :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
За майстора ювелир (царя на фотоеца)!!!!!!

pach:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=1102.msg21024#msg21024 date=1236931338 ---виж си мейла

--- Край на цитат ---

Видох го ... и кво!!!!????
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
 :on_the_quiet: :dance1: :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия