Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
3a Pach: Ми гледай си го, що? Не само тука, ако искаш ела и при мене в Астра го погледай на живо. И там гледането е все още безплатно.
За Владо: Roger! Всичко е без контур освен изрично споменатото. Така ли да ти ги пращам на preview или да дам на Павката разпечатка? Все ми е тая (ама на него може да не му е!)
За Gervasii: Мерси за мейла, мно-о-о-го ме развесели! Без майтап. Навремето правих герба за табелата на консулството на Сейшелските острови ли беше или нещо друго, вече не помня. И там имаше някаква чапла, ама това твойто надмина всичко! И аз като шопа и щото съм си такъв, че изокам "Те текова животно нема!". Щото е истина.
Майтапа настрана, виж си пак размерите, нещо куца.
Това тука твоят почерк ли е:
Ето ти го орела според твоите размери как ще изглежда:
А ето ако се спазят пропорциите на моя какво се получава като размер при разпереност на крилата 5 мм:
Не го вземай много навътре, щото това си остава чиста теория. На най-малкия от трите герба, дето ги ецвах за проба, перушината на пилето вече взе да пада. Така че едва ли ще издържи още много намаление. Демек изборът ти е както следва: ако искаш може да стане мащабен контур без никакви детайли или малко по-голям герб, на който все пак ще е останало нещо (но и за това не мога да дам гаранция).
Ето колко трябва да се намали до 5 мм разпереност, вляво от него е най-малкото от пробата:
Тоест таман два пъти, че и више. И на тенекето ще стане, дето се вика, "нищо, ама от сърце!"
Ха мисли сега ко шЪ прайм!
novobranec:
Още за Pach - извинявай, братче, ама чак сега стоплих, че сигурно става въпрос за твоя мейл. Ако пак не съм разбрал и наистина става въпрос за моя, вземи поне като го гледаш и поработи малко вместо мене, че ми писна :spiteful:
Не ми остава време от мераклии да я свърша вашата работа като хората! Казвам "като хората", щото вече тая седмица я свърших веднъж като кучето на нивата с една канадска поръчка (пак за модели, ама не за Мирон), щото един те дърпа за табели, друг за стикери, трети за химикалки и запалки, четвърти - за нищо, ама по принцип ей така, за да пречи!
pach:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21066#msg21066 date=1236951320 ---Още за Pach - извинявай, братче, ама чак сега стоплих, че сигурно става въпрос за твоя мейл. Ако пак не съм разбрал и наистина става въпрос за моя, вземи поне като го гледаш и поработи малко вместо мене, че ми писна :spiteful:
Не ми остава време от мераклии да я свърша вашата работа като хората! Казвам "като хората", щото вече тая седмица я свърших веднъж като кучето на нивата с една канадска поръчка (пак за модели, ама не за Мирон), щото един те дърпа за табели, друг за стикери, трети за химикалки и запалки, четвърти - за нищо, ама по принцип ей така, за да пречи!
--- Край на цитат ---
Нема се пуашиш - това беше шега , която фана дикиш дет требе!!! :haha: :haha: :haha:
Герваско мигом ми звъня и ой като теб , да пита къде аджеба е пратил мейла!!!!!
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :haha: :haha: :haha: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Gervasii:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21063#msg21063 date=1236950920 ---3a Pach: Ми гледай си го, що? Не само тука, ако искаш ела и при мене в Астра го погледай на живо. И там гледането е все още безплатно.
За Владо: Roger! Всичко е без контур освен изрично споменатото. Така ли да ти ги пращам на preview или да дам на Павката разпечатка? Все ми е тая (ама на него може да не му е!)
За Gervasii: Мерси за мейла, мно-о-о-го ме развесели! Без майтап. Навремето правих герба за табелата на консулството на Сейшелските острови ли беше или нещо друго, вече не помня. И там имаше някаква чапла, ама това твойто надмина всичко! И аз като шопа и щото съм си такъв, че изокам "Те текова животно нема!". Щото е истина.
Майтапа настрана, виж си пак размерите, нещо куца.
Това тука твоят почерк ли е:
(Image removed from quote.)
Ето ти го орела според твоите размери как ще изглежда:
А ето ако се спазят пропорциите на моя какво се получава като размер при разпереност на крилата 5 мм:
Не го вземай много навътре, щото това си остава чиста теория. На най-малкия от трите герба, дето ги ецвах за проба, перушината на пилето вече взе да пада. Така че едва ли ще издържи още много намаление. Демек изборът ти е както следва: ако искаш може да стане мащабен контур без никакви детайли или малко по-голям герб, на който все пак ще е останало нещо (но и за това не мога да дам гаранция).
Ето колко трябва да се намали до 5 мм разпереност, вляво от него е най-малкото от пробата:
Тоест таман два пъти, че и више. И на тенекето ще стане, дето се вика, "нищо, ама от сърце!"
Ха мисли сега ко шЪ прайм!
--- Край на цитат ---
явно е недоразумение широчина 10,4 мм м/у края на крилата височина 5,0 мм от глава орел до венец дебелина на крилата 1,7 мм и диаметър на венеца 2,0 мм
Gervasii:
бранец, аз съм разменил размерите с верните май ще стане добре
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия