Добре де - предавам се! То от хиени като вас човек може ли да се прави на нелегален?

Смених си статута от новобранец на ilfil и толкоз. Това така си ми и остана още от едно време, като ми искаха някакво име за първия мейл адрес и трябваше да отговоря веднага. Те даже и колегите от Астра ми викат така.
Иначе от публиката тука ме познават със сигурност Павката, Адри (от по-отдавна), както и ти, Жоро (от още по-отдавна). Не съм Мирон, а Илиян, за останалите (може пък и те да се сетят кой съм) има и снимка. Съжалявам, ама си намерих само една стара снимка от войната и не съм точно с железничарска униформа, ето я:

Майтапа и Фотошопа настрана, от вензелите и пагоните нагоре съм си аз. Питайте Павката, ако не вярвате и сега.
Жоро, писах някъде тука, че първа любов ръжда не хваща, затова съм понасъбрал доста такива снимки. А иначе като не разбирам нещо, предпочитам да си трая и да слушам тия, дето разбират. И като кажа или напиша нещо, обикновено съм се застраховал с доказателства. Затова понякога номерата ми минават и там, дето съм новобранец

Тъкмо изрових още две снимки, надявам се да ви харесат и те. То май BR52 още от самото начало са били с боядисани номера, нали са военна серия, а казано е, че "на война като на война". Ето ги:

Оригиналният текст на тая снимка е "Представяне на новия военен локомотив серия 52 на триажна гара Фон Седин край Берлин, 12 септември 1942"

Тая е от друг източник и няма текст, ама очевидно става въпрос за същото събитие.
Толкоз ви засега, отивам да си полея повишението и излизането от нелегалност