Pach, за стиковането може да използваш за свръзка Павката - така както направи днеска Zazo. И май остана доволен - от мене или от видяното не знам.
Има един малък проблем обаче - колегата каза, че са пуснали нещата още веднъж, защото първата заготовка приплъзнала за секунди на валяка в машината. Затова от единия край се е преецвала и едната от оградите е дала фира. На мястото си е, но е много изтъняла и просто се скъса при пренасянето. Прилича горе-долу на оградата на Офицерския клуб след бомбардировките през 1944. Та смятам да ти предложа следното: вторият опит със всички читави огради заминава за Ловеч, щото Ицо беше преди тебе на опашката. Ако те устройват 17 огради от другата заготовка - вземай ги. С намаление за некачествена продукция. Ако не те устройва - утре или другата седмица ти пускам нови.
Ицо, ще гледам утре до обяд да мина през Адри, щото в единия магазин ми е почти на път, но е там само до обяд. А до "Редута" поради трудова заетост няма да мога да стигна поне до края на седмицата, даже и да бях опълченец! Засега хоризонтът е чист, но ако нещо се преебат нещата, ще ти ги пратя по пощата, ако ти е спешно. А ако не ти е и не успея да го свърша утре, ще стане другата седмица.
Герваско, вчера ме осени една идея свише - турих един орел от твоите проби в средата на моята ограда и просто се успа. Резиденцията на Фюрера пасти да яде! Може да ти постна снимка тука да те издразня, ама по-нататък, щото сега светлината е калпава и не става за фотографиии