Абе
Шаци, абе майка! Що не рече по-рано че искаш и художественото парче? Ми аз го изхвърлих, щото то съвсем се разпадна докато експериментирах! Баш затова и апелирах за още едно.
Ама ако ги искаш бомбардирани - това ти е най-малкия проблем. Бомбардирай си ги сам, много лесно става. И внимавай, щото една пръчка от оная дефектната успя да ми се забие в пръста. Не се майтапя - остри са като игли.
Ицо, оградите ти тръгват след малко към Адри заедно с мене. Но първо трябва да се отбия на едно място, че имам да награждавам кучета. Тоест и такива неща правя - медальони за кучета, котки, тъщи и други домашни - любимци или не.
Pach, какви са тия шушу-мушу зад гърба ми, бре? Що за табели са това и що не минават през мене? Или и това ще стане некой ден?
Адри, приятелю, пак казвам - в добри ръце сте, в това число и ти. И точно ти си ми най-малкия проблем с Райхсоградките.
Та затова реших - що па още един път да не изтепам рибата тука?
Адри, тоя тип огради устройва ли те:

Имаш време да мислиш, докато се появя при тебе след около час. И се моли да не видиш всичките огради на Ицо изчекнати, щото и аз се моля. Майтап бе, Уили, знам как се опаковат такива неща.
А чао, че много скъпо!