Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Търся помощ:Немски съкращения

<< < (2/4) > >>

mill:

--- Цитат на: gervasii link=topic=151.msg966#msg966 date=1199361975 ---на сайта има и на английски, френски и холандски освен на немски

--- Край на цитат ---
Има англ. conrad.com ,ама там не знам защо ми дава 1/3 от артикулите ,които ги  има на conrad.de. :-\

eurostar:
И на conrad.fr няма и една трета от продуктите. Всъщност за N няма нищо. Ще трябва да се "мъчим" с немския. Сега, като ходя да си взема влака, който съм си поръчал, ще питам женичката дали не могат да вземат принтирани каталози на английски за следващата година.

lubomir:
След танзанийския най-лош ми е немския. Затова и аз имам същите проблеми. Частично решение е да се ползва някакъв транслатор на WEB страниците, макар че понякога става доста голяма боза. Иначе тея никога няма да си направят сайта на английски, защото вероятно нямат филиал и съответно клиенти там. В Англия има други подобни фирми, но за съжаление те не продават нищо за нашето хоби, пъки там цените са еднииии....

mill:
Аз ползвам ей този http://www.eurodict.com/search.php?word=Ausf%C3%BChrung+&go=Translate&ok=1&diction=ed_de_bg    транслатор ли,речник ли :o, в някои случаи -върши работа ,да се схване основния смисъл

XRISTO:

--- Цитат ---И на conrad.fr няма и една трета от продуктите. Всъщност за N няма нищо. Ще трябва да се "мъчим" с немския. Сега, като ходя да си взема влака, който съм си поръчал, ще питам женичката дали не могат да вземат принтирани каталози на английски за следващата година.
--- Край на цитат ---

Еurostar,искам да те попитам кога си поръчал от Конрад,защото аз поръчах от Плевенския някъде в средата на Декември и ми казаха началото на Януари.Горя от нетърпение,а ни вест-ни кост. Интересува ме дали твоите работи са дошли,кога си поръчал,та да знам долу-горе кога да очаквам,защото поръчвам за пръв път от Конрад.
Пък,естествено ,изгарям от нетърпение.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия