Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

G10 (43221/62222) на Roco

<< < (8/12) > >>

XRISTO:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1524.msg22978#msg22978 date=1239403094 ---Има и други, но тези са в центъра и съм пазарувал от тях. Третият магазин НЕ ПРИЕМА кредитни карти.

--- Край на цитат ---

Благодарско, а колкото до кредитните - нямам ни една, аз съм привърженик на кеша.  :good:

Септември ще съм 3-4 дена в Прага и ще имам доста свободно време за хоби-шопинг-терапия.  :spiteful:

widowmaker:
Фирмата преди разделянето на Германиите са казва Цайсикон и е най известната фирма за камери в довоенна Германия.
След разделянето, източната става Карл Цайс, западната Лайка.

CaLLlo:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=1524.msg22977#msg22977 date=1239400780 ---... А за дисплея - ами аз по принцип не го ползвам, нали имам визьор, така, че въртящият на 350 нещо не ме блазни :)

--- Край на цитат ---

За хобизъм обаче би свършил чудесна работа, визьорът е за всичкото останало снимане.

Сaprycorn:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1524.msg22987#msg22987 date=1239433274 ---
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1524.msg22978#msg22978 date=1239403094 ---Има и други, но тези са в центъра и съм пазарувал от тях. Третият магазин НЕ ПРИЕМА кредитни карти.

--- Край на цитат ---

Благодарско, а колкото до кредитните - нямам ни една, аз съм привърженик на кеша.  :good:

Септември ще съм 3-4 дена в Прага и ще имам доста свободно време за хоби-шопинг-терапия.  :spiteful:

--- Край на цитат ---

Да, по добре пълни джобове с кеШ, отколкото празна кредитна карта :yes: Ако не намериШ каквото търсиШ в Прага, иди до Дрезден, само на два часа път е от Прага, там има страхотен магазин, казва се LOKPAVILION, точно пред него спират автобусите, които идват от Прага

XRISTO:
Ясене, това - Manesowa 42 гугъл го не намира, а ми се струва доста читав магазин.Да няма грешка с името на улицата, защото пробвах с номер 1 и произволно още 1-2 номера и на всичките пише, че не намира такова място?  :no:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия