Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (4/43) > >>

zazo:
Разбира се, че продължаваме напред. Нема връщане, само ако е възможно пусни 5-6 шаблона БДЖ за сметка на рифелованата тенекия. дургите неща си остават.

Gervasii:
Бранец, за филма най-добре е при теб да остане за съхранение. аз бих предложил даже ама и другите да кажат да направиш нещо като архив и членове на форума да ги ползват безплатно. не знам изразих ли се правилно ти ще кажеш. измисли нещо като каталог от направени неща или идеи, ако ти се занимава.

novobranec:
Zazo, да ме прощаваш, ама засега ще ти направя само един шаблон, щото имам там едни съмнения. Като се видим ще ти разправям кво и що, но оставаш на тоя етап в първоначалната конфигурация.
Брате Гервасийе, за филмите съм съгласен, че трябва да са на съхранение при нас и вече го писах. А това значи, че те си се превръщат автоматично в архив. И ще си ги ползвате когато и както искате, щото са си ваши. Тоест няма да е безплатно, щото вече сте си ги платили. Оттам нататък си ги ползвайте без пари колкото си искате или докато се скапят и трябва да се прави нов филм. Единствения проблем може би е, че нещата са на парчета според заготовките, но да речем, че най-малкия размер е 1 кв. дм. Това значи, че нема да стане например, ако някои се сети и рече "пусни ми две табелки на 16.01" или нещо подобно. Може, но заедно с нещо друго до 1 дм., не задължително останалите табели, които са около тая на оригиналния филм. Или ако някой иска няколко табели на депо София или Пловдив, пак примерно, ще си получи всички табели за депа по всички земни кълбета, дето имаше един виц.
Това е, чакам до утре на обяд потвърждение или отказ за оградите от Христо и Pach.

novobranec:
Герваско, това за каталога с идеи и вече направени неща съм го намислил отдавна, обаче има един проблем. Кво значи "занимава ли ти се"? Занимава ми се, та ми се реве, ама няма време за нищо! Просто 24 часа в денонощието не ми стигат понякога, за съботите, неделите и т.н. "празници" ви обясних отдавна. Саво да не си помислите, че съм нещо богат! Толкова съм се замогнал, че вратата на хладилника ми спокойно може да се отваря навътре, а чуете ли, че след години спестяване съм си купил нещо с колела, то в най-добрия случай ще бъдат маратонки с ролки!
Така че поне на пръво време ще ви зарибявам тука с готови и направени неща, било на файлове или вече на тенеке, а за идеите ще видим. Че то Космоса е необятен, идеи да искаш от мене! Но все пак идеята си е идея и трябва първо да се пробва, но не направо на вас, а първо на животни (като наша милост) щото не съм комунист и не правя опити с хора.

zazo:
Tи си знаеш най-добре, но ако се получи от първия път ще ми се стъжни живота с един шаблон, да го чистя за всеки вагон, иначе бам-бам манифактурка. Пусни барем два за всяка от страните на вагона, на мой риск.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия