Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
Adrian:
По-добре задай въпроса тук : НКЖИ - форум
novobranec:
Адри, мерси! Ще се пробвам. Ама защо тая карта на Испания ми е толкова позната?
pach:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23315#msg23315 date=1239983003 ---...Майтапа настрана - тая Молотовка се пръкна заради вас. Тоест заради вашите табели. Щото като проект и чертеж си ми втасва в компютъра от години. Ама не бях сигурен дали изобщо от надписа на страничния капак на двигателя ще се чете нещо (в моя случай той е "Автозавод им. Молотова", а не както е на по-късните модели "Горьковский автозавод"). Като видях на табелите на БДЖ-то, че всичко се чете, реших и аз да се пробвам. И то взе, че стана. Мани другото, ами целото кълбо вече взе да ми завижда за нея и досега съм продал неколко бройки странични капаци вече. При това всичките в бившия СССР!
Не ви се полагат снимки обаче - не че нема, ама това все пак е форум на релси. Ако искате - Молотовки на релси дал Господ. Тях може да ви ги туря тука. Ама моята - не, тя си е "шосейка". И не пасва с вашите мащаби, макар че не е много далече от НО.
--- Край на цитат ---
Няма лошо , поне двама работим и в мащаб 1/72 !!!!!
Пък разните камиони , автомобили , автобуси и т.н. са си част от всеобхватният железопътен моделизъм - та влаковете ни не се движат по релси през пустинята я!!!!
Дай некви снимки , на тая Молотовка?
Имаме си раздел за автомобили и другите шосейни средства дза придвижване.
Та за Молотовката - цялата ли ти я изработваш , или само допълнителните неща (фотоеца) правиш - абе я дай снимки и разкажи , че сега верно ме "подразни" - тоест заинтригува!!!!!!
novobranec:
Тя тая Молотовка уж беше на готов модел (за сглобяване тоест), ама братята украинци така са си оставили ръцете, че да бех си я делкал от нищо, по-лесно щеше да ми е! То всъщност фотоеца ме накара изобщо да се захвана с нея, щото предпочитах да се правя, че изобщо го нямам тоя модел. Такъв кротък ужас никога не бих си купил, ама един познат (дето сигурно много ме мрази) ми го подари - беше го домъкнал от една командировка в братската страна. Подозирам, че го беше взел за себе си, ама като е отворил кутията и се е видял какво е направил, е решил че е по-добре аз да го отнеса. Е, отнесох го. Щото за мое най-голямо учудване се оказа, че страничните капаци на двигателя му лепнаха много добре - и оттам се почна. Като му оправих и сбъркания покрив (щото кабината в профил приличаше на др. Хрушчов с любимия си каскет) и моделът взе да се усмихва, та накрая дори изпаднах в скудоумие и му ецвах дори капачките на резервоарите - с катинарите барабар, та да се пазя и от крадци на бензин :yes:
Ще туря некоя снимка, ама довечера, че сега съм в ламаринения рай. И ще е тука, щото все пак има и фотоец, а коловоза за колесни нерелсови неща нека си остане за такива, но поне във вашите мащаби. И там май имам какво да кажа, ама айде едно по едно!
Като стана приказка, та се сетих - абе Сашо, обходи ли го оня сайт с английските камиони, рейсове, трамваи и т.н. радост за окото? Че да ти пращам следващия вече!
Gervasii:
бранец как е? изгуби се? някакви вести за моя кокошарник?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия