Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (5/43) > >>

Gervasii:
разбирам те и как още :hi: :hi: :hi: :hi: аз все сии мисля не е ли по-добре некой като види у нета или на фирми производители неща да ги поства - и ти казваш това може това не. по-добре хладилниика да запъва от колкото да се затваря на вътре. ми тъй де що да дам 6 евра на немецо за 2 пилета като мога да ги взема от теб на разумна за всички цена. нека не забравяме и за твоя мерак за което с риск да се повторя ти благодаря. :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

XRISTO:
Ами искам си оградите - той Адри даже задочно се съгласи да бъде разменно депо, но за всеки случай ще му се обадя, за да се разберем с  превода парите - твоите и едни негови.  :good:
Обаче това 20.50 е последен компромис с цената - нагоре окапвам, демек автоматично ме изключваш ако Pach се откаже, защото, доколкото разбирам с него си делим сумата по обработката им във вид на файл.  :spiteful:

novobranec:
Спокойно Ицо - оттук нататък цената нема да мърда, поне докато не вдигнат цените на ламарината. Добре си разбрал, че с Pach го отнесохте колективно - ако бяхте повече, щеше да боли по-малко. Съжалявам за корекцията, но вината си е моя - забравих да го кажа навреме. Тия 5 лева за предпечатна са минимума на фирмата и се вземат от всеки клиент (не от мене лично обаче) за това, дето аз го върша. Във вашия случай се отървах сравнително леко - намаляването на размера и дебелината на пръчките не ми беше проблем, но винаги за всичко което се ецва двустранно има един момент, наречен разделяне на графиката на лице и гръб - демек прави се нещо като джоб от два филма, между които се слага тенекето при проявяването (който разбира от фотография, ама не дигитална - процесът е същия, но с метал, а не с хартия).
Макар че не ги вземам лично тия пари, ми се струва, че понякога тая минимална цифра от 5 лева е твърде минимална. Питайте Павката защо - той поне е идвал няколко пъти и е горе-долу запознат с шашкането. С моето поне - със сигурност.
Това не е за тебе, а за всички - не се оплаквайте, щото ако почна да ви вземам за работа (тоя път не през фирмата а аз лично) колкото скубя другите, ще виете на умрело - вервайте ми! Ако някой тука още не е разбрал че всичко досега, което съм направил за вас, не го правя за пари, а заради тръпката, понеже сте сродни душици - грешката си е негова. Щото ако ми се печелеше, нямаше примерно да ги дам орлите на Гервасий, а щях да ги пусна по 5 за 2 евро в оня немския сайт. А ако ви трябва по-близък пример как се печели на ваш гръб, моля - тука някъде имаше "правилник" за поръчки през Ebay. Кво ми пречеше и на мене да си туря 20% комисионна за това, че ще бия път до Адри с 2 комплекта огради? Щото неведнъж казах, че излишно време нямам.
Това е положението. Не съм заможен, ама не съм опрял и до някакви 5, 10 или 15 лева (примерно). Ако бях от тях, как' Сийке, отдавна щях да имам сайт, през който да поръчвате. По схема, много по-жестока от тая на Мишо Табаков. Без да е публикувана и без да ви се дават никакви обяснения кое как се прави и защо.

IKAR:
Илияне, въпреки че аз съм малко надалеч от изработването на табелите, то това е един пример, как всички захванали се с подобно начинание могат да бъдат точни и коректни - включително и ти! Което е повече от похвално. Но недей така да говориш за Мишо, защото той много пъти е доставял модели от e-bay на почти всички от форума и то на доста по-ниски цени от заводските. И също винаги е бил точен и коректен! Причината, поради която той просто е принуден да въведе въпросните правила е некоректно отношение към него от някои тукашни колеги. Разходи се из форума и ще разбереш за какво става дума. Все пак Мишо не е фирма с голям оборот, която може да си позволи забавяния на плащания и т.н. Други проблеми възникват и от това, че в e-bay дефакто не се знае какво се купува, но Мишо какво е виновен. Искаш конкретен модел, намира го, играе на търг, купува го и казваш "ама не е хубав, не е в добро състояние, има липси, дефекти и т.н", от което за Мишо следва чиста загуба. Ами в и-бея е така. Освен това въпрос на доста голям късмет е там да изпадне нещо наистина ново на цена значително по-ниска от тази в нормалните магазини, което да е без никакви дефекти. Като цяло купуване от там си струва за вече изчерпани модели, които отдавна не са в производство и няма друг начин за намирането им. Аз лично не бих поел риска да пазарувам от и-бей точно поради въпросните рискове. Не са редки случаите немският продавач да пише "чисто ново, в оригинална опаковка" а като пристигне при теб да се окаже, че това не е вярно. И там има правила, но въпреки това стават издънки. Кофтито конкретно в случая с правилата на Мишо е, че заради двама-трима некоректни колеги целият форум го отнася, но нямя как - човек като се напати няколко пъти какво друго може да направи...

eurostar:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22372#msg22372 date=1238563761 ---... за предпечатна са минимума на фирмата и се вземат от всеки клиент (не от мене лично обаче) за това, дето аз го върша. Във вашия случай се отървах сравнително леко - намаляването на размера и дебелината на пръчките не ми беше проблем...
--- Край на цитат ---

Илиян,
Извинявай, аз така и не разбрах какво точно правиш. Ако режеш пластмаса с лазер по зададен от мен чертеж или правиш ваденки на табелки, които ще ти дам, ти си моят човек. Моля, уточни дали едно от тези две неща ги можеш.
А+

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия