Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
novobranec:
Сашо и Zazo да си бръкнат в интимните такова, моля! Тоест - да си проверят личните съобщения имах предвид, а не друго :fool:
eurostar:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22410#msg22410 date=1238588055 ---Отговарям по реда на запитванията:
1. Звездичке, това "пластмаса" нищо не ми говори. Все едно ти да ми кажеш за нещо "искам го на метал". Моля уточни, пък после ще приказваме. Щото и бакелитът е пластмаса, затова питам.
--- Край на цитат ---
Аз не правя разлика. За мен е важно само дебелината да не недхвърля 1.5 мм. А материалът ми е безразлично какъв ще бъде, стига да се лепи с лепило. Предполагам, че определени материи биха се стопили при рязане с лазер, така че специалистите да кажат какъв ще е материалът.
novobranec:
Приятелю, обикновено не задавам въпроси случайно. Затова те питах за пластмасата - както и сам май си се усетил в един момент, ти може за не правиш разлика, но лазерът я прави. И това "да се лепи с лепило" ми е напълно достатъчно. Нищо че всяка пластмаса се лепи с лепило, стига то да е от типа на каноконлита! Предполагам че начинът ти на мислене е вече доста деформиран от хобито и под "лепило" разбираш само такова за модели. Така че си стискаме ръцете на определението "полистирол" - става ли?
novobranec:
Zazo, прочетох ти току-що интимната вест - не се тръшкай, щото ти пък си ми най-малкия проблем!
eurostar:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22428#msg22428 date=1238616745 ---Така че си стискаме ръцете на определението "полистирол" - става ли?
--- Край на цитат ---
Става!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия