Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
novobranec:
Утре ще поразпитам резачите. Предполагам, че не става въпрос за дебелини над 2 мм!
Имай предвид обаче и нещо друго за полистирола - тоя макар и невинен наглед материал е доста тежичък! Но все пак е малко по-лек от плексигласа де. Ама малко. Та се сетих да проверя да не са почнали да режат и коматекс (това вече за мене си), макар че това чудо се реже като приказка и в домашни условия.
novobranec:
Извинявай, ама съм нещо разсеян вече, а е и 2:36 посред нощ - сега се сетих, че ставаше въпрос за дебелини под 1,5 мм. А за това кой материал се топи при лазерно рязане не се притеснявай - ако режеш полистирол с глава за алуминий - ще се стопи, разбира се. Ама ако си го режеш с правилната глава, му няма нищо.
pach:
Хм, те така ...един ден (о`чудо - за радост на модераторите) да ме няма и тук се дава заявка , после (поради моето отсъствие ) се отлага...
Важното е , че рандевуто ми при кмета на общината имА успех - главният архитект на Красно село е уволнен , магазина под нас е спрян до приключване на производството , като решението на това производство на 90 % е сигурно в наша полза и се подготвя трето предаване по ТV за нашият случай (календар и частен случай вече се надпреварват за правата :spiteful:).
Та да се върнем на моделистки теми !
Илияне , пускай поръчката за оградките ,че оакахме на Ицето стобора.
Разбира се ,че делкаме филма , който нямам нищо против да седи при теб (особено като се знае ,че е наш :spiteful:) и това с каталога не е лошо.
Плащам , веднага щом се разберем кога и къде .
Крайна цена за 18 оградки в НО/ТТ- 20,5 лв. :this:
Колкото за идеи към фотоеца - това ти беше грешката :spiteful: :spiteful: :spiteful: - имам снимки на цели нещица както в железопътният моделизъм така и в стендовият.
Снимки , ще рече , че е сниман листа , в рамките на един/два квадратни дециметра , но от него освен да се вземат идеи , за да са направи нужният ти чертеж за фотошаблон ,за друго не стават.Оразмеряването също трябва да се прави де...
Имам и няколко чертежа направо за фотошаблон , но те са значително по-малко и най-вероятно ще ме интересуват само мен (и навярно и теб щом си сродна душа).
Живот и здраве - с малки стъпки ще вървим напред заедно.
Кола не ти обещавам де си купиш , ама да си направиш густото дето е с пари - може и да стане!!! :good:
Ще си бълбукаме в тази тема , щото това за "искам две табелки" - нема да стане .
Така че с драгите съфорумци ще трябва тук ,под твоето ръководство да се организираме , за да може оптимално да запълним всеки квадратен дециметър който поръчваме при теб и готово.Пресен пример е табелките за локомотивите дето ги направи.
От тук нататък който си поръчва ще се съобразява с готовият вече филм , плаща и получава повече от колкото и е искал.
Това е.
Най-лошото е да се нареже филма или да се прави всеки път нов , за всеки дет го сърби на по-различно място.(работил съм с такива филми и знам колко е гадно напасването, фирата на материала и т.н.)
Който все пак иска да се почеши там където другите не са се чесали - ми да си плаща целият масраф като за поръчка "извън серията" ,щото в противен случай ще те разкъсат и нема да стане рабоТАТА!
чакам да ме светнеш две неща , нека да се три...
1.Как ще ти платя?(твой избор -ти казваш , аз казва така мога ,или така не мога)
2.Кога оградите са пак на линия?(пардон - в машината)
3.Кога ще си ги получа?
(това не ми е много зор , щото съм в процес на натрупване на материали - тоест още ги трупам де)
novobranec:
Pach, прощавай приятелю, ама много ми станаха коловозите и взех да бъркам маневрата. Преди малко писах разни глупости на другото място и изобщо не се сетих да погледна тука. Така че моли се оградите да са пуснати в повече!
Ако те огрее още днеска - дай Боже - може де си вдигнеш чукалата до Астра и да си ги вземеш, хем да ме видиш как изглеждам 3D ;D
Иначе по принцип винаги може да отидеш дотам и да си поръчаш и/или съответно получиш каквото искаш. И да ме няма, не губиш кой знае какво, а парите колежката винаги ще ти ги прибере.
Има и вариант да дадеш парите на Павката и той да ти ги вземе. Както направи половинката от дует 2Г.
Ха чао ви засега, че паля гумите накъм ламаринения рай.
P.S. Pach, ако знаех по-рано че си враг на кметовете, щеше да си получиш оградите без пари! :yes:
XRISTO:
А аз съм превел кинтите на Адри, така че всичко е о.к.!И лична съм ти пратил, но да не би в тарапаната да не стигнеш до личните си съобщения... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия