Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (15/43) > >>

XRISTO:
 ilfil,току-що говорих с Адри, защото моят човек ще идва на София в понеделник и тогава ще мине през магазина му.Дали моят въпрос ще се уреди до тогава, или ще се наложи да го "врънкам" при следващото му идване на София пак да ходи до магазина?  :)

novobranec:
Ицо, оградите ти са готови - утре (петък, но не 13-и) сутринта ще ги нося на Адри, тоест схемата на доставка не се променя. На пръв поглед са станали по-добри, което и се очакваше, но не съм се задълбочавал с разглеждането, щото немаше време. Засега като си ги получиш само си ги гледкай и тях - по-нататък (сигурно другата седмица) ще си пусна няколко "платна" и за мене, за да ги изследвам като хората. Тогава ще давам акъл какво и как.

Adrian:

Кой ме вика , кой ме чука ? -
фотоецът пак е тука  :good: :lol:

pach:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22885#msg22885 date=1239284361 ---Ицо, оградите ти са готови - утре (петък, но не 13-и) сутринта ще ги нося на Адри, тоест схемата на доставка не се променя. На пръв поглед са станали по-добри, което и се очакваше, но не съм се задълбочавал с разглеждането, щото немаше време. Засега като си ги получиш само си ги гледкай и тях - по-нататък (сигурно другата седмица) ще си пусна няколко "платна" и за мене, за да ги изследвам като хората. Тогава ще давам акъл какво и как.

--- Край на цитат ---

Кхъ , кхъ ...(покашлюване)???????
(има ли читави огради или не ???А за мен!!!???)
 ;D ;D ;D

novobranec:
Де не варкай толкоз бре, Pach! Най-лесно е да пусна кило тенеке и да извикам "Граби, народе!" И ще има огради за всички. Обаче дали ще са читави е друг въпрос. Трай още малко - цел живот си бил в разграден двор, та още една седмица ще стискаш. Ако си толкова на зор - ела си вземи ония меките. Дето не стават за нищо.
Чети малко по-внимателно какво писах по-горе: като си пусна за мене си няколко огради и ги пробвам за какво стават, тогава ще ви каня на първа копка!
Пак казвам - хубавите работи не стават лесно и отведнъж. Още един от вас точно днес видя сам и се убеди за какво иде реч. Нека той да си каже, ако има желание. И понеже нещата му също като оградите не стават все още - не от първия, а от ...найстия път дори, засега се отърва само с една визитна картичка, та да му тежи в джоба! Щото при нас и тия неща са на ламарина, хем дебела.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия