Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
Gervasii:
търпението е най-важното качество което следва да притежава всеки от нас заедно с умението да се чака. както вика патриарх Максим - смирение и послушание :angel: :angel: :angel: :girl_werewolf: :girl_werewolf: :girl_werewolf:
XRISTO:
Благодарско, аз ще ги складирам засега при останалите материали и след като почерпя от твоя опит - ще се пробвам и аз.За сега съм обърнал целият си смотан град и никъде не я видях таз Симона. :lol:
pach:
Ако не е добре направена и укрепена (разпъната-подсилена) таз симона се оказа в даден момент по-зле и от крив 12 мм-тров шперплат...
Той поне един път изкривил се не се променя , докато симоната (но ако не са изпълнени горните условия) се криви както си иска , накъдето си иска и всеки път различно от предният.
Какво да се прави - все пак е пластмаса! ;)
novobranec:
Pach, що ми се струва, че нещо бъркаш материалите - нема такива неща при коматекса!
Ицо, добре че стана въпрос и се сетих - ще дам на Адри едно парче да ти го прати за мостра, стига да намеря в къщи. Тръгвам след малко накъм него.
Adrian:
Доставката е получена, алкохол и вода не пием , бонбони не ям !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия