Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1546.msg22931#msg22931 date=1239353834 ---
Доставката е получена, алкохол и вода не пием , бонбони не ям !
--- Край на цитат ---
Начи Ристе , прати му една торба моркови , че е пролет!!! :search:
:haha: :haha: :haha:
CaLLlo:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg22827#msg22827 date=1239197917 ---За сведение на младежите - това нещо в мащаб НО струваше 16 лева в "Млад техник" - когато беше още на "Найчо Цанов", дето сега е Булбанк. Който не вярва, да пита Жоро. После в същия магазин след преместването му на бул. "Георги Димитров", понастоящем "Мария го лиза", цената скочи на 18 лева, а в N го докараха до цели 12 такива! Скъпотия си беше, няма що!
--- Край на цитат ---
Не знам защо на мен ми се върти цена 12,80 точно за тоя, имаше го в 3 варианта, аз обаче взех точно такъв и това беше първата ми покупка навремето. 18 лв. тогава беше BR55.
novobranec:
Може и аз да бъркам, бе Сашо - дърт съм вече и не помня. Щото аз моя (баш такъв на МАV) го взех навремето от Ленинград за 7 рубли - безумна тогава сума (щото едно кюфте в кулинарните магазини тогава беше 4 копейки, хем си беше от месо). Става въпрос за НО, щото тогава още бях на коловоз 16,5 мм. После станах "енаджия" поради липса на площ и за малките "Нохаби" в N съм сигурен, че бяха 12 лева след увеличението - преди него бяха 9,80. Най-скъпото в тоя малък мащаб тогава беше BR 55 - 15,50 лева (които веднага ги прежалих заради светещите фарове - в ония времена това беше нещо като да видиш жив марисианец), а от вагоните - пътническия серия Y. Светещ - 4,30 ВGN, несветещ - 3,30 такива. Евтиния на корем! Като си купувах вагони, не си спомням да съм си излизал от магазина само с един.
Така беше. Може и да съм дърт сега, ама поне за тия неща съм се родил навреме!
XRISTO:
Ами точни хора.Аз добрината никога не забравям.Светът е малък, а нашата държавица още по.Сигурен съм , че някой ден ще имам възможност да им се отблагодаря по подобаващ начин.Човек до човека опира. :good:
CaLLlo:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=1546.msg22968#msg22968 date=1239390438 ---... Светът е малък, а нашата държавица още по ...
--- Край на цитат ---
Такава я направиха, а преди не беше никак такава ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия