Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
novobranec:
Стига с тая политика, бе Сашо! На тия години не разбра ли вече, че в тая т.н. държава което и знаме да се вее, прътът е все в нашия задник. Та и да пцоваш, и да не пцоваш - все тая. Нали я знаеш приказката за кучето и кервана... Затова - както сам си го направиш. Дай да си гледаме моделите, а на истинския живот - майната му! Всеки както и доколкото може, щото съвсем да се отрежеш от него не става. Все още не става, за мое съжаление. Ама аз поне давам най-доброто от себе си да съм в мащаб 1:72 и някъде в периода 1939-45 г., колкото се може повече. И винаги ми е гадно, като се върна в 2009 и в 1:1, ама имаме ли избор? Стига вече, не разбрахте ли че като граждани и данъкоплатци сме изключително независими, щото нищо не зависи от нас?
Като малки деца сте, мама му стара, вече ви се карах тука от възможно най-новобрански позиции, че това е форум за моделизъм, тоест за кеф, а не за простотии от реалния свят! Та стига вече - за трети и последен път.
Жоре, ей за това ти разправях днеска:
XRISTO:
Пикнята му на фотоец ли е?Ама много е къса струята - има нужда от "простамол" май... :lol: :lol: :lol:
novobranec:
Не е фотоец, Ице, щото си е пикня. Тоест прозрачна е, не че е истинска. Обаче като я гледам и почти ми мирише :yes:
За "Простамола" не знам, но ми се струва, че съм я докарал малко по-жълта, отколкото е обикновената бирена пикня. Ама нищо - то къде ти бира в пустинята. Питай некой ветеран от 8-а Армия на Монти, ако не ми вярваш. Или Герваско, ако има някой познат от Африканския корпус. Само да не е Ромел, щото той горкия отдавна даде фира заради интригите на Фюрера!
Ицко, я да те пусна тебе в пустинята само за няколко часа - не да се биеш с немците, а просто ей така да си пцовисваш кротичко, па после ще те питам ти докъде ще хвърляш! Ако ще и да излапаш 5 опаковки "Простамол" без хляб!
Жоро:
Дааа. Като гледам и локвичка си е направил пича. Много гот се е получило, Илияне!
novobranec:
Абе то стана, Жоре, ама го направих повече на инат, щото се бяхме хванали на бас с бай Мирон (дето Сашо ме обърка с него). Сега обаче като го гледам тоя Томи как безгрижно източва и ми се струва, че май не съм бил много прав. Това си е живо хабене на скъпоценна течност насред пустинята! Обаче басът беше спечелен. Щото той тогава Мирон още не я знаеше оная приказка защо не се хвърля камък в рядко лайно :yes: Я сега го излъжи да се хване на бас с мене!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия