Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (19/43) > >>

novobranec:
Момчета, работата е дебела. Тоя път аз опрях до вас. И понеже не знам къде да питам, правя го тука.
Очевидно поради служебните ми и чисто човешки сношения с вас вече в определени кръгове ми е излезло име на разбирач, или поне на човек, който знае къде и кого да пита. Съгласен съм само с второто.
Та във връзка с това ми беше отпран изневиделица един зашеметителен въпрос, на който аз, разбира се, не мога да отговоря. Надявам се обаче, че някой от уважаемата публика тука ще може. Давам думата на любопитното си приятелче - така  да се каже, пийте направо от извора:

"Я сега да те проверя по ЖП темата - можеш ли разбра кога е строена гара в Звездец и има ли връзка с Малко Търново. И изобщо този клон от ЖП-то (ако го има) включен ли е в републиканската инфраструктура? Питам, щото знам, че имаш сериозни ЖП-контакти и ако може да се прочете от нейде за историята - just tell me.
Оставям те в несвяст от този ънюжуален куесчън."

Последното е повече от верно!

Владо, извинявам се за оф-топа, ако е необходимо, премести го това където му е мястото, щото аз трудно се ориентирам по многото коловози тука. И на всички, дето ще си направят труда да мислят по въпроса - благодаря предварително!
И въобще - какво сте се умълчали напоследък? Ковете си табелите по локомотивите или що?
Въпрос към Pach: ти ли беше фен на "Молотовката" (ГАЗ-51 и 63) или пак бъркам нещо?

Gervasii:
въпроса е малко кой крак на коня на цар освободител е вдигнат  ;)

pach:
Принципно да , но в разговор с теб (или тук) не съм аз - с някой друг си ги въртял на тая молотовка!!! :) :) :)

Adrian:

Абе върти ми се из главата, че имаше дековилка там - производството на траверси го изискваше - 44-45 та година , абе Испания 36-та си спомням , но ония години нещо ми се губят  :lol:

pach:
Покажи му тук линията!!!

http://maps.google.com/maps?ll=42.117,27.417&spn=0.1,0.1&t=k

:spiteful: :spiteful: :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия