Ние мерсиме на Импертора за хубавия първомайски поздрав!
Това ще да е самоделка, ама поне мащаба знае ли се? Големшък ми се види. Но няма значение - моделът е пипнат.
Както обича да казва един познат англичанин, тя информацията за японските камиони се намира по-рядко от кокоши зъби, ама съм понатрупал нещичко и по тоя въпрос. Малко, ама от сърце! Та затова съобщавам за тия, дето не знаят, че това е Исузу 98, от които не малко са стандартно оборудвани за двоен ход. Същото важи и за следващия модел Исузу 100.
Ето го 98 как изглежда в 1:1

И за тия, дето не знаят японски - там си пише, че това било не камион, а "локомотив"! Не че го знам тоя език, ама щото го пише и на английски, та реших да питам шпионина в Япония и той потвърди.
Обаче предлагам да не се почваме с камиони на релси, че ще стане страшно! Ако не за друго, то защото Вермахтът ще се сражава на моя страна, а там положението е потресаващо и безкрайно.
Сашо, ние мерсиме и на тебе за грижите по образованието ми на тема V36! Всичките снимки са хубави и ще са на ползу роду.
Виж обаче какво си изрових сам, при това точно днеска:

Язък за малката снимка и че така просташки са резнали баш обекта, ама е по-добре от нищо. За вас може да не е нещо ново, ама на мене ченето ми се откърти. Те го имали и това бронирано, бе! И си пише и кой влак е теглило/бутало. И по тоя случай цитат от друг познат - един от Карлово в казармата викаше "Жгимба в майката жгимба!"