Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как да си направя светофори?

<< < (10/17) > >>

toniemi:

--- Цитат на: luci link=topic=1568.msg37250#msg37250 date=1267469705 ---

Щеше да ме учудиш ако беше ползвал 60w крушка за баня :)

--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol:

Портали още не съм си направил,въпреки че отдавна прибавих другите два модула.Но и това ще стане :good:

pach:

--- Цитат на: luci link=topic=1568.msg37237#msg37237 date=1267465959 ---аз в часовника си имам едни SMD диоди на посоките на компаса му за в мъгла, които ако не ги сложиш от ролка - и не го направиш с вакум роботче... :) няма начин да го хванеш и с пинсета.. та камоли да го запоиш..

незнам дали има по-малък размер.. но, има подходящи и за Z :)

--- Край на цитат ---

Това е въпрос на "инструментариум" - аз съм почнал с SMD когато не само нямаше "вакууумни роботчета" но и не се знаеше какво е това SMD - яде ли се, пие ли се!??? :lol: :lol: :lol:

--- Цитат на: TANO link=topic=1568.msg37240#msg37240 date=1267467111 ---Знам една фирма - "Тано Комерс" ЕООД. Навремето правеше български светофори. Ама щото майстора беше ерген тогава и имаше повече свободно време и мерак. Ако има много голям интерес към продукцията на фирмата ще взема да го сритам гореспоменатия майстор да направи някой и друг сигнал. :yes:

--- Край на цитат ---

Давай да правим "джойнт венчър" - от теб чертежите , от мен масовото производство , крайното сглобяване ... ще наемем трети с добро зрение (не че аз го нямам) иииии...ще настане такъв клубен живот.
Сериозно , знам че твойте са от ІІІ и ІV епоха. Само ми трябват чертежи!
Въпроса е от къде да намеря и за първите две епохи - І и ІІ-ра????
ПРозводството им на масови серий въобще не е проблем!
Съгласен ли си?
 :hi: :hi: :hi:

luci:
pach, на тебе какво... произвежда ли ти се :) имаш гъдел по ръцете ..
е ние сме на ръба.. ама може да не издържа и "да направя някоя глупост" - както казваше баба ми преди да точи баница.
Но въпроса винаги опира до основанието :) както пък казваше Вальото, който се пропи защото беше химик .. :)

n_sirakov:
э шщ

eurostar:

--- Цитат на: pach link=topic=1568.msg37279#msg37279 date=1267513223 ---
Давай да правим "джойнт венчър" ... :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---

Аз бих си купил трийсетина светофора, ако някой реши да подбие на половина цената на тези:
http://www.train-modelisme.com/mag.php?goto=bout.php&cat=Ferroviaire%20pour%20le%20N&famille=Signalisation

Дори само платките да ми правят, ще бъда доволен. Аз ще си слагам украсата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия