В тази тема ще очаквам подкрепа, критики, идеи и каквото там се сетите до като не подготвя всичко като чертеж(и) преди същинското "строителство" 
Такааааа.... увря ми мисълта за ФРЕМО проект... идеята ми е гара Горна малина. Причини да се спра на нея са:
1. Там ми е вилата

2. съседката ми е ръководител движение
3. кефи ме местността има от всичко, планина (влака влиза в тунел), езеро в близост до гарата, равнина... мост над река, военно поделение завод и самото село...
4. Предполагам ще мога да взема (преснимам) оригиналите на гарата и разположението на релсовия път (от края на соц. времето защото имаше идея за сериозно разширяване + рампи... е аз мисля да го осъществя на макета, а сега всичко е разграбено дали има и 2-3 коловоза). Отделно докато Григор Стоичков (за тези които не знаят е бившо комунистическо величие отговорно за НЕогласяването на случая с реактора в Чернобил) беше на власт, за езерото имаше проект за малък хотел и в лодки в него... Та проекта ще е нещо в стил "
неосъщественото минало, в бъдеще време"

.
Има и още идеи по тази тема но нека да събера малко матерял върху който да имам поле за деиствие и ще пусна друга тема в модулите...