Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 52
pach:
Ето пряк отговор на поредният спор със Сашо.БДЖ, 52-ра серия:
Не е тъмночервена (вишнева) и въпреки, че окраската и` е от "джуниорската" , освен белият покрив , кабина и горна част на машинното отделение, си има и двете ленти (ливрейте) острани.
Снимката специално е сканирана, от фабрична, в името на истината и като насока за Зазо!
;D ;D ;D
zazo:
Благодаря много за снимката. Без да искам почти съм уцелил, каквото ми трябва, но все пак цветната снимка носи повече информация от черно белите.
zazo:
Taка тука за пореден път се препънах в изкосуряването на лентите. Приемам всякакви съвети за подмяната на хартиеното тиксо с нещо по-подходящо като материал за маскиране. С тънко изрязаните от него ленти просто не се получава. Аз поне не мога да се справя с достатъчно точното им изрязване и най-вече полагането им.
Ето снимки от маскирането преди пръскането и резултата след това. За съжаление смивка Дунав влезе в употреба за пореден път.
За утеха обаче започнах един друг проект, а именно серия 15:
KRAKOMOBILA:
15-ката много кефи. Кои номер ще е ?
zazo:
15.104 или 15.55. Не помня. Единия от двата е бил с тендер кенгуру, демек другия номер е за този.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия