Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Rail Runner - неоамериканска железница от Дивия Запад
IKAR:
Браво :good: Искам само да допълня, че организирането на тази транспортна система почти сигурно е коствало огромни усилия от страна на съответните американски органи. Защото, като цяло, разбира се има и изключения, общественият пътнически транспорт в САЩ - и железници, и градски транпорт, е изключително занемарен и в лошо състояние. Не бива да генерализираме, от град до град разликите са огромни - например в Сан Франциско транспортът е уреден перфектно, не така е обаче дереджето в Лос Анжелис. Също във Вашингтон метрото е изключително удобно, сигурно и чисто, например подът на вагоните е застлан с мокети, а в Ню Йорк до скоро беше просто безобразно. Не са малко и големите градове с население от порядъка на 150 - 200 хил. жители дори и повече, в които няма какъвто и да било обществен транспорт. Конкретно за Албакърки и Санта Фе не съм запознат, нека колегата да каже. Причината за всичко това е, че там преди всичко се интересуват от икономическата изгода -демек ако нещо не е рентабилно, то просто се ликвидира. А американецът е едва ли не фанатично привързан към своя автомобил - ако в Европа е сравнително лесно да се изгради добра транспортна система и да се забрани паркирането и дори влизането на коли в центъра на даден град, то в САЩ за подобно нещо американецът ще вдигне патърдия до небето, че са му били нарушавани човешките права. Те дори вдигането на цената на бензина, който е в пъти по-евтин от у нас, смятат за нарушение на правото им на мобилност.
Та в този ред на мисли искрено се надявам системата да се развие и да се утвърди, измествайки доколкото се може силно замърсяващите околната среда автомобили. Е, линията не е електрифицирана, но пак замърсяването ще е по-малко в сравнение с това ако всеки пътуващ с влака си вземе колата. Прави впечатление, че влаковете са доста нарядко за подобна система, но пак е напредък в сравнение с досегашното положение.
Разгледайте сайта на фирмата - производител на моделите, показани от колегата. http://www.athearn.comНаистина са изключително детайлни, да не говорим, че като цяло, с известни изключения, цените са на порядък по ниски от тези на маститите европейски производители. Така е и при другите американски фирми, произвеждащи ж.п. модели. Ама ние като не харесваме американските "сандъци" нека купуваме румънски и китайски модели, дегизирани като немски, естествено на "немски" цени...
Сега разгледах подробно и установих, че дизеловите локомотиви от Premium серията с декодер и звук струват между 200 и 250 долара (около 400 лева максимум), пътнически вагон с монтирано осветление е 69 долара, а двуетажните вагони като на колегата по 35 - демек 50 лева. От европейски производител ще се намери за такива пари локомотив със звук и вагон с осветление на куково лято....
pach:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1721.msg25963#msg25963 date=1245836272 ---... Не са малко и големите градове с население от порядъка на 150 - 200 хил. жители дори и повече, в които няма какъвто и да било обществен транспорт. Конкретно за Албакърки и Санта Фе не съм запознат, нека колегата да каже. Причината за всичко това е, че там преди всичко се интересуват от икономическата изгода -демек ако нещо не е рентабилно, то просто се ликвидира. А американецът е едва ли не фанатично привързан към своя автомобил - ако в Европа е сравнително лесно да се изгради добра транспортна система и да се забрани паркирането и дори влизането на коли в центъра на даден град, то в САЩ за подобно нещо американецът ще вдигне патърдия до небето, че са му били нарушавани човешките права. Те дори вдигането на цената на бензина, който е в пъти по-евтин от у нас, смятат за нарушение на правото им на мобилност.
...
--- Край на цитат ---
Това е така защото от както съществува тази държава , мобилността на американеца е нещо като "законна традиция" - Съединените щати са единствената страна в която социално слабите отиват на демонстрация срещу правителството с автомобили.
Преди да почнем да разбираме от екология и задръствание, на обществен транспорт се качваха само наистина най....най.... едва ли нехора...
Американското общество бе научено да гледа през теб като през стъкло ако разбере, че нямаш личен автомобил...тоест ти си мързелив и пълен неудачник...
та там май нравите са доста по различни от тук - друга страна , континент на майната си , други хора - обаче "искам да съм негър в Алабама" (имаше такава наша песен...)
Ако иска BDG да разкаже още...
;D ;D ;D
mill:
С най-голямо удоволствие изчетох пътеписа :yes: .Браво ,BDZ ! Пожелавам ти още много такива моменти с различни железници по света :good:
BDZ:
Първо, благодаря на всички за добрите отзиви. :hi:
Според схемата, която дойде с лока на платката може допълнително да се постави допълнително 8- или 9-пинов декодер.
линк към схемата
За качеството - не мога да да направя някакво обективно сравнение с други производители, тъй като нямам все още нужния опит. Това, което мога да споделя е, колко ми струваха преди малко повече от половин година. Лока го купих нов от Хоби магазин за $79, а вагоните (пак нови) са от ибей - 2-та ми излязоха общо около $55 (с доставка в САЩ). На мен цените ми се сториха добри, като правя сравнение с Н0 модели в ибей.де
Иначе, мога само да потвърдя казаното от колегите по-горе за транспортната система в САЩ. :good: Доколкото ми е известно, лафът е следният: "Ако минеш 30 и още нямаш кола, значи си пълен загубеняк!".
Наистина ползването на автомобил там, мога да го сравня с някакъв вид фетишизъм. Ресторанти "Драйв-Тру", Банки "Драйв-Тру", аптеки "Драйв-Тру", ДВД плеър с монитор пред всеки возещ се, малък хладилник между предните 2 седалки на пикапа или SUV-то. Някои хора прекарават сериозна част от живота си зад волана и въпреки това смея да твърдя, че в България не съм виждал толкова мръсни и занемарени коли, колкото в Щатите. Случвало ми се е, като се качвам в някоя кола да няма буквално къде да си сложа краката от боклук на пода. От друга страна мога според мен, без кола в 80-90% от населените места човек е загубен. Какво имам впредвид: работата ти е на 5-10 км от вкъщи, магазинът в който пазаруваш е на 2-3 км. Да не говорим, че има хора които пътуват 50-150 км до работата си само в едната посока на ден. Ами тези, които работят втора работа? Всичко е толкова разпръснато, че просто е почти не възможно човек да се оправи без автомобил. В Санта Фе и Албъкърки има и автобусен транспорт, но автобусите бяха на 30-60 минути интервал и въпреки това, да видиш 5 човека в автобуса или по-малко си беше нещо нормално. Всичко си течеше по старому до лятото миналата година, когато бензина мина $4 за галон. До есента цените на пикапи и SUV-та паднаха почти двойно, общината усилено започна да строи нови автобусни спирки, появи се разработен план пускане в експлоатация на трамвай в централната част на Албъкърки, започнах да виждам за първи път скутери по улиците, GEO Metro - икономична, но малка и грозна кола, стана търсена. Точно тогава започнаха да закачат един по един допълнителни вагони към Рейл Рънъра и интересното беше, че когато есента цените на бензина паднаха и то дори на нива от 2004 г. ,хората, които се возеха на влака всеки ден до работа, продължиха да се возят, защото си бяха направили простата сметка, как това се отразява на бюджета им. Нека да направя още едно допълнение. Да притежаваш автомобил в САЩ никак не е трудно - цените им са по-ниски дори от тези при нас тука, но да го поддържаш и то както трябва, си е малко лукс. Веднага давам пример: в Ню Мексико цените на автомонтьорските услуги само за труд (без да се слагат частите) варираха от $60 до $75, което значи основен ремонт на двигател - няколко хилки, смяна на скоростна кутия - пак няколко хилки, смяна на 4 амортисьора - $1000. А на влака като се возят нищо не смянят, само че им трябва да се качат, да се повозят за да го проумеят. По принцип гражданите в Албъкърки винаги са били позитивно настроени към пускането в експлоатация на Рейл Рънъра, но това беше до ноември-декември миналата, когато в медиите се изнесе информация, че железницата се е субсидирала отчасти от общината - тогава нададоха вой до небето - явно на американеца не обича да му взимат от данъците за "някакъв си влак". Но както каза колегата по-горе има големи разлики от град до град в САЩ. Специално в Калифорния, хората са най- (как да го нарека) будни, с екологично мислене, не случайно и там се появи за първи път EV-1 - електрическата кола, която за съжаление не успя да се пребори с петролните гиганти и беше изтеглена от пазара и клиентите и унищожена до такава степен, че единствения автомобил, който останал се намира в един автомобилен музей в Лос Анжелиз и дори не е изложен, а седи прибран. Това е друга тема, ако някой му е интересно може да си потърси док. филм "Who Killed the Electric Car?"(http://www.whokilledtheelectriccar.com/
Все пак смятам, че на някои места там може да се живее и без кола - примерно малък град от порядъка на 5-15 хиляди жители и ако жилището се намира в централната част на града, което означава и че човек трябва да се съобразява с това, което има, т.е. може да има и само един или два магазина за хранителни стоки, няколко магазина за дрехи и т.н. - място, непрепоръчително за суетни хора.
Благодаря на muncho за пожеланието - наред са шведските железници! :spiteful:
IKAR:
А в следствие на нададения вой предполагам нищо не се промени, влаковете продължават да си се движат както и преди. Дано да е така. Но си мисля, че поне на всеки час би трябвало да има влак. Не е случаен и факта, че в много американски градове усилено се изгражда скоростен трамвай и леко метро. Но не ми е ясно как след като поддръжката и ремонта на колите излиза дявол на магаре, на хората не им идва акъла в главата и продължават - кола, та кола. Чувал съм, че е често срещано явление 80 и кусур годишна баба-шофьорка. За моделите - като гледам снимките мисля, че по детайлност не отстъпват на тези на водещите европейски фирми. По задвижването и електрониката има по-големи специалисти тук във форума, нека те да кажат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия