Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Rail Runner - неоамериканска железница от Дивия Запад
mill:
--- Цитат на: BDZ link=topic=1721.msg25979#msg25979 date=1245850293 ---....Случвало ми се е, като се качвам в някоя кола да няма буквално къде да си сложа краката от боклук на пода. От друга страна мога според мен, без кола в 80-90% от населените места човек е загубен....
--- Край на цитат ---
Алековия герой може би щеше да каже -"хамериканска му работа.не моа ги разбера тия гявули" :lol: :lol:
toniemi:
Браво,страхотно! :hi:
piko1:
много ми хареса локомотивчето грамъдно и все пак стилно :spiteful:
BDZ:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1721.msg25982#msg25982 date=1245851348 ---Чувал съм, че е често срещано явление 80 и кусур годишна баба-шофьорка.
--- Край на цитат ---
Обикновено бабите и дядовците карат кадилаци или някой друг голям седан. Виждал съм и баба, с очила, наведена напред с двуврата Акура. Или пък лелка с Корвет. Но най-останах впечатлен от един 93 годишен дядо, на Линкълна на който нещо не му светеха задните фарове и чакаше заедно с мен в сервиза. Много се впечатлих, защото дядото едва говореше. АКо беше мой, не бих го пуснал с не само с огромен Линкълн, ами не бих го пуснал и на Мини Купър. То от време навреме се чува по новините - някой старец/старица натиснала газта вместо спирачката и... А иначе жена ми като си вадеше книжка, на очния преглед преди нея бил някакъв дядо - гледа, той гледа и не познава буквата, а проверяващата му казала: "Ааа, не дядо, не позна, опитай пак." Та ето как се дават книжки на някои места там. Аз още си пазя моята книжка, на която пише че мога да карам мотор, а всъщност никога не съм се качвал на такъв - дори като пътник (дори на скутер не съм се качвал). Служителката, която ми вадеше книжката като ми гледала българската книжка за категориите, сметнала че "М" е мотоциклет, а не мотопед. Дори и на кормуване не ходих... И там има абсурди, ама не като нашите. Други.
Айде пак се отплеснах. Иначе за воя, дето го нададоха за субсидирането на железницата - всяко чудо за 3 дни - след това вече си имаха друга занимавка.
XRISTO:
--- Цитат на: BDZ link=topic=1721.msg25994#msg25994 date=1245867837 ---
Аз още си пазя моята книжка, на която пише че мога да карам мотор, а всъщност никога не съм се качвал на такъв - дори като пътник (дори на скутер не съм се качвал). Служителката, която ми вадеше книжката като ми гледала българската книжка за категориите, сметнала че "М" е мотоциклет, а не мотопед. Дори и на кормуване не ходих... И там има абсурди, ама не като нашите. Други.
--- Край на цитат ---
Ами да ти кажа честно, то и да се дава "М" без да си се качвал на мотопед до 50 кубика пак е нелепост, граничеща с абсурда, защото и с него можеш да вдигнеш достатъчна скорост, за да се претрепеш или да претрепеш някой друг. :no:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия