Аз обичам България. 
Аз също!!!
И аз я обичах преди време, но сега не съм сигурен.

Приятелите са ми тук, жилището, работата и съм прекалено стар за приключения.Единствено това ме задържа - не изпепеляваща любов към родината, защото това би било несподелена любов - нашата родина си обича само политиците и престъпниците.. :spiteful:Трябва да сте наясно, че след 20 години България дори и в сегашният и вид няма да я има.Вижте раждаемостта на българите и същата на цигани, турци и помаци и ще добиете представа на какво ще заприличаме.За това и подготвям сина си да учи - за да си плюе на петите към по - цивилизована и най - вече държава с бъдеще.Човек когато е млад, необременен и не е създал семейство лесно се приспособява.Повечето родители казват:а,а,а,а, да е близко , че да ме гледа! - какво да ме гледа?Как тъна в мизерия с 200 лева пенсия ли?(ако изобщо я доживея)Или как си умирам от болестите, а лекарите се почесват тук - там и с лека ръка ми харизват половината пенсия за лекарства, които със сигурност не са за моето заболяване, понеже самият лекар и не може да ми каже от какво точно съм болен, баси. :angry:Тук всеки се прави на патриот на думи, но нищо не прави за да се промени положението.Да не говорим за лумпенизираните ни управници - и преди и сега.