Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
ivo:
Хубави снимки :good:, а й ми се струваш някак си и подмладен ;D А тези кактуси откъде се взеха.
Gervasii:
Супер сте ти изкарали! А и майка България, какви красавици е родила! &bgflag
pach:
--- Цитат на: ivo link=topic=1752.msg90208#msg90208 date=1374605548 ---Хубави снимки :good:, а й ми се струваш някак си и подмладен ;D А тези кактуси откъде се взеха.
--- Край на цитат ---
Така ти се струва заради късата ми подстрижка...и текилата!
За кактусите по туристическите форуми смятат, че някой преди пет-шест години е хвърлил семена в района,
и те сега се развиват на местна почва, явно без проблем. Има противоречиви сведения, че след прецъфтяване,
разнасят семената си из околностите чрез вятъра и всяка година ако искаш да ги видиш,
трябва да ги потърсиш около миналогодишния район.
Местната ни "водачка" обаче казва, че миналата година са си били на същото място където ги видяхме и ние през уикенда.
А аз смятам, че се пускат разни добронамерени слухове за различни местоположения,
за да ги опазят от недобросъвестни "туристи".
Но мястото макар и много известно (вижда се на снимките точно къде е ) е достатъчно труднодостъпно,
та се надявам да оцелеят дълго, макар да стават все по известни напоследък.
И да стискаме палци, някой да не отиде да ги унищожи целенасочено (света е пълен с лошковци)!
;D ;D ;D
ПП. Доряне, благодаря от името на красавиците! :blush2: :hi:
IKAR:
Гледайте филма "Тихият беглец" - има го и в Ютюб, и в Маймундата. Един от главните "герои" в него е междуселски автобус Барейрос, същият, с който Пламен през 60-те години е ходил на море. Тогава това е било възможно най-луксозното нещо за междуградски превози в България. Чавдарите-Сетри 11М4, озвучавани от баба ви Лепа Брена и т.н. тогава още въобще ги е нямало.
pach:
Мдаааа, бях забравил този филм. :good:
За мен има още повече сантиментална стойност, защото при снимките беше ползван доста "чужд" реквизит.
Например джипката заедно с шофьора (ГАЗ-69 с "лудия Пара`Мунчо") беше всъщност шофьора и служебния джип на баща ми.
Надписа на предното стъкло "геоложки проучвания" си е напълно автентичен и не е правен специално за филма. Въобще около
заснемането на този филм има много смешни случки и истории, станали между различните външни хора и снимачния екип.
Самият филм е много приятен и сега! Той и навремето си беше абсолютно пародийна комедия,
като това практически бе единствения шанс да се осмива властта без последствия.
Кадъра с тази фраза:
"- Ама другарко, тука има ред!
- Се`а нема ред, се`а сите сме равни! - отговаря другарката от село"
... беше станала култова в някои софийски кръгове, извън партийните събрания на БКП.
:sarcastic:
Когато го снимаха и прожектираха, едва ли съм схващал нещата в цялост,
но имах възможност около 86/87 година да го изгледам отново, събитията в Афганистан (първата война)
и Полша (профсъюз "Солидарност") бяха "поотминали" и тогава вече си беше хептем на място иронизирането.
Освен въпросния "Барейрос", в целия филм има автентични кадри и на другите превозни
средства от 70-те години на 20-ти век. Единственото което сега трябва да уточним пред младите хора,
които биха може би го изгледали все пак, е че тогава София беше значително по-спокоен град.
Тази "ОХРАНА" на "Волга-М21" пък не си я спомням въобще какво е било!?!
На снимката има доста вече "култови" превозни средства.
Линейка "Волга-М21-комби", автобус "Чавдар" и самосвал "летящия леген" (караха много щуро) е "ЗиЛ".
Не беше чак пък толкова интензивно движението, а това въртолет на КАТ да прелети над града (модел КА-26)
си беше истинско събитие. Те летяха над междуградските шосета най-вече.
Тук има и още нещо вече "отпаднало" от полети - над града прелита и ИЛ-18, но тогава въобще не прелитаха (като сега) над центъра на града.
Но като във всяка комедия режисьорските приоми засилват картината до гротеска, за да могат да отправят еднозначно послание към публиката.
В случая показването на твърде интензивно движение в центъра на София, цели да покаже шума който е "главния"
герой в сценария а не че това е било наистина така.
И все пак автобуси "Чавдар" да минават по ул. Съборна пред ДетМаг не си спомням.
То и багера с мотопеда пред себе си май е "пуснат" там за снимките!?!
Въпросният "Барейрос" които ходеше до морето за 9-часа, а до Китен (крайната му дестинация) пристигаше за още 2,30часа,
беше от друг модел. Общо за 12-13 часа двамата шофьори ни докарваха до морето.
Този във филма е по-нисък, задната врата е по-назад с един прозорец и задния ред седалки е на нивото на тези пред него.
Този модел е явно от 1970 година, докато този който писвам аз е по-новият модел - от 1978 г. може би на шаси В-210!?
Той тръгваше от международната автогара, на ъгъла с улиците "20-ти април" и ...сегашно име бул.Дамян Груев в 20,00 часа.
Някъде към 1,30-2,00 часа правеше 20 минутна почивка в Пловдив където се сменяха двамата шофьори (винаги пътуваха по двама)
и към 6,00 часа (през август е около изгрева на Слънцето) виждахме през прозорците му морето и първите слънчеви лъчи
в района на изхода от Бургас към южните курорти.
В Китен както казах пристигаше на площадчето между пощата и нашата станция, към 8,30 сутринта.
А в 10,00 вече съм се плацикал на южния плаж...
"Моят" автобус за разлика от филмовия беше в светлосин цвят и тъмносини ливрей, повдигнат под, за багажното отделение
и синкаво нощно осветление в салона, което шофьорите превключваха от бяло(слънчево) някъде към 23,00 часа.
Освен меките високи седалки (те бяха по-високо от пода между тях, заради багажните отделения от долу)
имаше и доста плътни завеси по страничните и задни стъкла, както и минибагажници над самите седалки от "самолетен" тип,
тоест не мрежи а плътни и дебели плоскости, в които бяха вградени осветителните фанари -бяло и синьо осветление в един.
Задните седалки бяха по-повдигнати от тези пред тях, макари с малко, шото там беше двигателя.
На филмовия Барейрос, май двигателя е под пода.
:scratch_ones_head:
Явно е бил по-люксозен вариант от показания във филма...тоест на външен вид дори не са много еднакви.
Може би по-луксозния да е бил югославски, щото като малък не съм му гледал номерата. Имахме някаква съвместа "фирма"
с балкански привкус, в която само шофьорите си бяха наши, а автобусите не. Тогава много малко хора знаеха например,
че фирма "Тексим" всъщност е българска, работеща по "западен" образец. Както сега много малко знаят точно кой е "Wili Betz",
и как стана тази фирма някога в Европа.
Същото беше и с тези международни автобусни превози. Всяка седмица преди да тръгнат сръбските туристи,
изкупуваха всичко от кварталния магазин за хранителни стоки.
Купуваха направо цели пити кашкавал и тенекии сирене, като брояха на касите последните стотинки за дъвки и т.н.
за да не връщат български пари в Югославия, където цените явно бяха доста по-високи от нашите. Ех, спомени ....
Както казах по вътрешния маршрут, синият Барейрос тръгваше от международна автогара,
от която всеки ден тръгваха по пет автобуса - по един за Скопие, Белград и Загреб, един за Солун и един за Истанбул.
Всичките бяха "Барейроси" от луксозните, а тези за Истанбул пък бяха от "облите" Мерцедеси,
каквито по-късно внесоха за "БалканТурист". Мерцедесите бяха бяло жълти - нещо като този на долната снимка,
а Барейросите - светло сини/тъмно сини.
А Филма "Тихия беглец", ак оне ме лъже паметта май беше първата българска кинокомедия заснета на цветна лента "ORWO".
Но може и да бъркам кой е бил първият цветен комедиен филм у нас...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия