Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Наближава вторият юбилей на Railwaypassion

<< < (6/15) > >>

spas_tf:
Oktomvri!!!  :diablo:

XRISTO:
Да здраствует Октомври!  :)

TheJackal:
Дано да мога и аз да дойда този път. :)

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=1826.msg27920#msg27920 date=1251471990 ---Владо , айде сега да не вадим протоколите  :pleasantry:- та кога се е пръкнал форума в пространството, или кога е написана първата тема, или кога е писал първият човек извън модераторският екип и т.н.
Според мен форума се е родил за около месец, така че датата си е плаваща отвсякъде.
 :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---
Хихи, как го измисли това, не знам?! Твоят рожден ден кога е? Когато си се родил? Когато за първи път си се наакал или когато за пръв път са те извели с количката навън?  ;D
Рожденият ден си е винаги на точната дата. Денят, в който нещото се е пръкнало и никога по друго време, тъй че РД на сайта е 12-ти септември каквито и други доводи да се вадят. Но Марио е прав, че празнуването може да е и друг път. Окс, да бъде октомври! :)

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1826.msg27935#msg27935 date=1251524098 ---
--- Цитат на: pach link=topic=1826.msg27920#msg27920 date=1251471990 ---Владо , айде сега да не вадим протоколите  :pleasantry:- та кога се е пръкнал форума в пространството, или кога е написана първата тема, или кога е писал първият човек извън модераторският екип и т.н.
Според мен форума се е родил за около месец, така че датата си е плаваща отвсякъде.

--- Край на цитат ---
Хихи, как го измисли това, не знам?! Твоят рожден ден кога е? Когато си се родил? Когато за първи път си се наакал или когато за пръв път са те извели с количката навън?  ;D
Рожденият ден си е винаги на точната дата. Денят, в който нещото се е пръкнало и никога по друго време, тъй че РД на сайта е 12-ти септември каквито и други доводи да се вадят. Но Марио е прав, че празнуването може да е и друг път. Окс, да бъде октомври! :)

--- Край на цитат ---

Хаха, ми не знаеш какви спорове се водеха м/у бабите и майка ми навремето.Но най-вече се очертава датата на първото ми наакване!!! :haha: :haha: :haha:

Колкото до деня на форума, мислех, мислех че обсъждаме датата на празненството, ама то било датата на рожденният ден - или вие бъркате нещо (модераторите)или не е 12 септември.

Какво сме седнали да обсъждаме празнеството, като още не е изяснена рожденната дата??? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

:on_the_quiet: :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия