Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (6/15) > >>

bdz43r:
ТТ са.

pach:
Край - изгоря ми ремонта на колата  ;D
Тичам да поръчвам!Не първо ще прочета още един път каталога на конрад , май 94 стр. беше , да не объркам нещо!
bdz43r , ако искаш пусни на ЛС , номерата които ти си пазарувал щом са ТТ, да сравня против грешки :-[, щото аз от каталога останах с впечатлиние че траверснитe ленти са около 640 мм , пък ти казваш друго (абе каталога не е пред мен в момента)!
Ужас , как ще заспя довечера! ;D

XRISTO:
Я да вдигна аз мъртвеца,че не ми се иска да създавам нова тема за няма нищо.Та,ето какъв е проблема:
Днес ходих до Плевен и се запътих към "Конрад",но ми хлопнаха вратата пред носа.Преваляше 14.00.Искаше ми се да поразгледам - е,не успях.На връщане се замислих(тук да доуточня,че съм влизал само един път в този магазин и то с готови номера от каталога за поръчката)относно предлагането в този магазин.Никъде в него не видях щанд за "моите" неща.Не се и сетих да попитам.Е,сега пък ще попитам вас,съфорумци:
-Аджеба,има ли в "Конрад" щанд за моделисти или всичко само се поръчва спредварително от каталог.Нали би трябвало поне най-необходимите неща,като трева и дървета,релси,стрелки,буфери,сцепки и други по-евтини дреболии човек да може да влезе и да купи без предварителна поръчка?И най-вече дали някой Плевенчанин от форума няма да сподели по-специално за Плевенския,защото няма да се засиля до София заради един магазин.

mill:
Единственото което можеш да купиш веднага/без поръчка / е някои работи за ел.инсталацията по макета-крушки,кабели,ключета...Всичко друго дето си изброил -само с поръчка ::)Всички магазина на Конрад са така.

XRISTO:
А , отдавна се каня да попитам,това лято ще ходя до Италия.Оттам дали бих могъл да напипам някой интересен магазин и да се сдобия с нещо интересно,а ако не - има ли италиански производители,които да си струват като качество?   ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия