Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (7/15) > >>

Vlado:
Сещам се за "Lima", други не знам.

Der Hetzer:
Ривароси?  :o :o :o
Витрейнс не бяха ли и те италианска фирма или се бъркам?
Офтопик: в кой град в Италия ще ходиш?

XRISTO:
Извинявам се за закъснението,но чак сега ми излезе тази тема като допълнена.Ами по принцип знам за Неапол и Рим.Другите градчета са малки и едва ли ще има нещо из тях.Благодаря за отзивчивостта и ще се постарая да отговоря веднага след вашето мнение,закачам я тая тема с известяване да ми е.  :)

mill:
От Конрад поръчах тези   http://www.conrad.de/goto.php?artikel=211036 ,5бр. Като дойдоха  2 от тях са с дебел кабел и не може да мине от крушката надолу през стълба.Дайте някаква идея от къде мога да намеря такава жичка  ???.От телефонен кабел пробвах,многожичен-все са дебели.И тея как така 3 бройки са сложили подходяща жичка,в другите -по-дебела::) ???.Иначе стават точно като на снимката.И готино светят.В магазин "квазер електроникс"в Пловдив продават цветни диоди -жълти,червени,зелени...0.60лв. които могат да се използват за подвижен състав и осветление.Даже са с кабел.Но в случая и те не ми вършат работа.

XRISTO:
Ами тези за IDE - стандартите , от хард-дискове или CD-та или флопита?Цепиш си три жички и готово.Аз от такива си правя осветлението на вагоните и са сравнително миниатюрни.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия