Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
За "Conrad" и други работи
pavel75:
Отворил си номер 219031. Той е 7 евро. Това за 32 евро е номер 211626.
От това дето Пламен беше дал май първото е някаква малка сграда отзад зад депото. Разгледай линка на Пламен за Кибри.
pach:
http://shop.conrad.at/ce/de/ProductDetail.html?insert=IH&p_page_to_display=fromoutside&perform_special_action=Produktdetail&productcode=219031&openLayer=true&action=addProduct&slProductCode=219031
Стойността му е 8,20 евро , единична клетка с размери (L x B x H) 90 x 155 x 75 mm
http://shop.conrad.at/ce/de/product/211626/H0RINGLOKSCHUPPEN/1600400
Стойността е € 31,95 евро. Три клетки с размери (L x B x H) 240 x 390 x 135 mm
Но Мунчо е прав - това е в Австрия, където ти си си ровил, щото от теб взех първият линк... :beee:
По принцип от Конрад преди три месеца вдигнаха цените , въпреки намалението на моделите при 90 % от фирмите.
Струва ми се, че в България задържат каталожните от книжното тяло , щото не сме голям пазар и могат да ни загубят...
Павката е прав - №9452 е тройната секция, а № 9154 е допълнителна сграда , която може да се монтира отзад (и то зад всяка част от тройната секция, ако си ги купиш няколко такива с №9154)
Adrian:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=184.msg33148#msg33148 date=1261487234 ---Не знам какво бях отворил, ама ми излезе 7 евро и нещо...сега не мога да върна назад,отказва ми браузъра нещо.Ама това 32 евро ...направо ме застреля... :suicide:
--- Край на цитат ---
какво ми се самоубивате - казал съм - може да се колекционират и салфетки , и карфици и кабърчета .
Това хоби иска здраво дупе !
XRISTO:
В тая криза, всяко дупе - с маясъл! :lol: :lol: :lol:
mill:
Иска верно,ама що не ми дават заработеното.Всички обвързани със здравна каса-ще получат пари около15.01.2010.... Всеки потрошен,заклан,отровен,опечен и т.н., дошъл в болницата тая вечер,на 26 ,на 27 .12./щото съм дежурен/ще бъде сниман с Canon,10 mpx ;D ;D,за спомен.Пък ако му е писано ,ще живее :diablo:
Сори за off-a,ама съм бесен ... Всички са една сган-да мрат... :angry: :diablo:
А за депото на Кibri си е направо евтиния 32 евро.Аухагенско,обикновенно, е към 17 евро. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия