Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
За "Conrad" и други работи
fyut:
--- Цитат на: muncho link=topic=184.msg33162#msg33162 date=1261506689 ---Иска верно,ама що не ми дават заработеното.Всички обвързани със здравна каса-ще получат пари около15.01.2010.... Всеки потрошен,заклан,отровен,опечен и т.н., дошъл в болницата тая вечер,на 26 ,на 27 .12./щото съм дежурен/ще бъде сниман с Canon,10 mpx ;D ;D,за спомен.Пък ако му е писано ,ще живее :diablo:
Сори за off-a,ама съм бесен ... Всички са една сган-да мрат... :angry: :diablo:
А за депото на Кibri си е направо евтиния 32 евро.Аухагенско,обикновенно, е към 17 евро. :yes:
--- Край на цитат ---
:yes: :yes: :yes: Щото на никой "кратунковец" не дават заработеното. :sarcastic: Прибират го шефовете. На тез надолу по веригата обясняват, че няма бизнес, пари и е.. криза. Затова едни после пускат снимки от Карибите, а други от площад "Батемберг". :yes:
mill:
--- Цитат на: fyut link=topic=184.msg33177#msg33177 date=1261556196 --- :yes: :yes: :yes: Щото на никой "кратунковец" не дават заработеното. :sarcastic: Прибират го шефовете. На тез надолу по веригата обясняват, че няма бизнес, пари и е.. криза. Затова едни после пускат снимки от Карибите, а други от площад "Батемберг". :yes:
--- Край на цитат ---
:clapping: :hi:
XRISTO:
Ето, и нас ни отрязаха като кисели краставички.Тоз хер Флик е голямо п_ _ _ _ _ _ _ _е! :angry:
:angry: :angry: :angry:
Der Hetzer:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=184.msg33213#msg33213 date=1261585707 ---Ето, и нас ни отрязаха като кисели краставички.Тоз хер Флик е голямо п_ _ _ _ _ _ _ _е! :angry:
:angry: :angry: :angry:
--- Край на цитат ---
Нали това е тоя с женското гласче, който като се опита да си изпусне газовете, изпуска и течен шоколад финети и то с лешници? :haha:
От жив п*****ст само п*****стки постъпки може да очакваш :yes:
Gervasii:
и в Райха е имало недостойни арийци!!!!!!!!!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия