Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (13/15) > >>

tritehiksa83:
Тоест няма да предлагат нищо за жп моделизъм така ли?

pach:
За немските представители ще разберем като се появят.
Нашите вече не приемат заявки към конрад не само за моделите ни, но и
въобще от немския каталог, а и новия моделен каталог го нямат (поне в София).

gregary:
Преди 4-5 дни ходих и си взех новия каталог 2014/2015 г. Даже си и направих една малка поръчка.За съжаление,там цените и преди си бяха високи,а сега са още по-високи.Цените от каталог 14/15 не са обаче актуални.Там са дадени цени от  conrad.de,a реално таксуват на цени от conrad.com

пример и пример 

пример и пример

Предвид цената за доставка и голямото забавяне й забавяне,от щейнбергер ме загубиха окончателно за клиент.То,не че съм им бил и клиент де,но все пак...Вариант според мен е да си се пазарува директно от conrad.de и после с gabco.org до BG.

pach:
аааа...а през август знаех си аз, че каталога ще го има и тази година, ама те не ми повярвахаи казаха - "няма да има вече"
Та и споделиха защо точно няма да има! Още тази вечер ще търча да взема ако имат!!!
Грег, а ти си ВРЪЗКАР - последната поръчка от теб са взели явно!!!
 :lol: ;D ;D ;D :hi:

ПП. Впрочев конрад имат продажби и в немският ибей, но какви са ми цените там не съм обръщал внимание.
Според мен един търговец (какъвто е тази фирма) не е справедливо да иска по-високи цени от производителя!!

Adrian:
аз не мога да разбера има ли луди да се занимават с Конрад ?? Явно има , като гледам кво вайкане настана

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия