Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
За "Conrad" и други работи
mill:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=184.msg33217#msg33217 date=1261588956 ---От жив п*****ст само п*****стки постъпки може да очакваш :yes:
--- Край на цитат ---
По времето на Виденов такова чудо нямаше ве...2 долара беше заплатата,ама ги дадоха.Мислех,че по- голяма мизерия няма да доживея,ма на... доживях! :angry:
Der Hetzer:
Докато цената на един апартамент надвишава тази, на еднопосочен самолетен билет - нищо не е загубено :yes:
gregary:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=184.msg33228#msg33228 date=1261605818 ---Докато цената на един апартамент надвишава тази, на еднопосочен самолетен билет - нищо не е загубено :yes:
--- Край на цитат ---
Яко+++++++ :good:
ritchie:
Ако още някой не е научил, от пролетта въпросната верига магазини вече не са представители на "Конрад" и не предлагат никакви техни каталози. Все още обаче
изпълняват поръчки за доставка на конрадски артикули, но с комисионна вече от
около 22 % и срок на доставка около 3 мес. Успех на всички бъдещи клиенти !
pach:
Конрад вече подготвят собствена верига магазини у нас за това се разделиха с Дервишев.
То и без това цените им са високи сега, та ще е любопитно като как ще го направят.
Не знам какви са им взаимоотношенията с "Щайпбергер" ООД, ама той им разработи пазара все пак.
Нашите модели не са част от този пазар но и каталога им ще ми липсва.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия