Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (12/15) > >>

mill:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=184.msg33217#msg33217 date=1261588956 ---От жив п*****ст само п*****стки постъпки може да очакваш  :yes:

--- Край на цитат ---
По времето на Виденов такова чудо нямаше ве...2 долара беше заплатата,ама ги дадоха.Мислех,че по- голяма мизерия няма да доживея,ма на... доживях!  :angry:

Der Hetzer:
Докато цената на един апартамент надвишава тази, на еднопосочен самолетен билет - нищо не е загубено  :yes:

gregary:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=184.msg33228#msg33228 date=1261605818 ---Докато цената на един апартамент надвишава тази, на еднопосочен самолетен билет - нищо не е загубено  :yes:

--- Край на цитат ---
Яко+++++++ :good:

ritchie:
Ако  още  някой  не  е  научил,  от  пролетта  въпросната  верига  магазини  вече  не  са  представители  на  "Конрад"  и  не  предлагат  никакви  техни  каталози.  Все  още  обаче
изпълняват  поръчки  за  доставка  на  конрадски  артикули,  но  с  комисионна  вече  от 
около  22 %  и  срок  на  доставка  около  3  мес.  Успех  на  всички  бъдещи  клиенти !     

pach:
Конрад вече подготвят собствена верига магазини у нас за това се разделиха с Дервишев.
То и без това цените им са високи сега, та ще е любопитно като как ще го направят.
Не знам какви са им взаимоотношенията с "Щайпбергер" ООД, ама той им разработи пазара все пак.
Нашите модели не са част от този пазар но и каталога им ще ми липсва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия