Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
"За" или "Против" кривите с малък радиус?
niki:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=1898.msg59750#msg59750 date=1305632827 ---Предпочитам малките радиуси заради това че заемат малко място а и при големите радиуси някак си са толкова "прави" :pleasantry:че на влака не му личи че завива но все пак макет с големи радиуси е по-голям :yes:.
--- Край на цитат ---
Не личи ако са 3 вагона))) направи сериозна композиция и няма да имаш колебания :drinks:
Best Ripper:
Колебания пак ще има, когато няма достатъчно МЯСТО... ;)
niki:
Така е, но ще довърша така.. ,,И трите дядо попе, и трите,, :lol:
niki:
Като оставим шегата настрана, много, ама ужасно много съм мисли, как може да се увеличи пространството на един макет, без да се заеме цялата стая примерно и мисля , че имам едно решение, но не е за обяснения, мога в клуба или със скици, понеже обичам да си драскам на ръка, не съм сканирал и за това не мога на момента . С няколко думи е на модули, на ролки, но така май, не е ясно))
pach:
--- Цитат на: niki link=topic=1898.msg60100#msg60100 date=1305993750 ---Като оставим шегата настрана, много, ама ужасно много съм мисли, как може да се увеличи пространството на един макет, без да се заеме цялата стая примерно и мисля , че имам едно решение, но не е за обяснения, мога в клуба или със скици, понеже обичам да си драскам на ръка, не съм сканирал и за това не мога на момента . С няколко думи е на модули, на ролки, но така май, не е ясно))
--- Край на цитат ---
СТрува ми се , че тук Императора бе дал линк в ютюб за подобно сглобяване на модули от макет и последващо пускане - приятно филмче...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия