Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
релсов път
pach:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=190.msg30323#msg30323 date=1256558658 ---А как стои въпросът с баластовата призма на флекс релсите?
--- Край на цитат ---
Ами правиш си я по метода от времето когато нямаше такива "екстри" - твърда основа (шперплат или пресован картон - 5 мм), корк (изрязан по картона от листов - 5 мм) и баластра ( насипана и залепена с С-200) и готово - секциите каквито си ги направиш!!!!
:yes: ;D
При това доста по-реалистично ще си е!!! :good:
Сaprycorn:
Май релсите на Fleischmann отговарят най-много на поставените изисквания, макар че цветът им не е това, което трябва да бъде.
zazo:
Имат и за флексовете готова баластра, ама ако някой който го е виждал на живо това чудо да каже, че от картинката не е много ясно какво предсавлява. На мен ми прилича на лента с място за траверсите, ама
Сaprycorn:
Най-добре би било да имаме от всеки производител по една две релси за сравнение и избор, както се казва "око да види, ръка да пипне", а така само от картинки...
zazo:
Абе релсите на тилиг ги знаем, ама тая допълнителна баластра прилича малко на килимче.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия