Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

релсов път

<< < (14/15) > >>

pach:
Това си е приом от "доброто старо време" когато и в българия хакахме телефонни релета (те бяха на 60 V) за изпълнителни механизми както и за ЦДП-та на макети.
Това е подобно направата на соамоделно превключване на стрелки с релета за изпълнителни механизми.
И въобще за употребата на релетата като механични изпълнителни механизми, има много в мрежата но ето ти нещо на "познат" език .
http://scaletrainsclub.com/board/viewtopic.php?f=19&t=1897&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B5
от нашите приятели в този форум.
 ;D ;D ;D

ilian:
Благодаря за помощта. В момента преглеждам един учебник п оелектротехника,че съм много бос в областта на електротехниката. Но информацията със сигурност е ми е полезна. Поздрави.

nilfe:
Някой няма ли да сподели мнение за програмка с която горе-долу да може да се направи превю на макета.Програмка, която реди релсовият път и онагледява плюсовете и минусите на бъдещият макет.

pach:

--- Цитат на: nilfe link=topic=190.msg35178#msg35178 date=1265299861 ---Някой няма ли да сподели мнение за програмка с която горе-долу да може да се направи превю на макета.Програмка, която реди релсовият път и онагледява плюсовете и минусите на бъдещият макет.

--- Край на цитат ---

Има си такава тема - отиди в "Софтуер за планиране" - там става въпрос за всичко което искаш (и питаш).софтуера го имат почти всички , но по обясними примчини се предава "на ръка".Никой няма де ти откаже.
Успех!
 ;D ;D

j.k.kolev:
На какво разтояние в см е най-реалистично да се слагат електрическите стълбове за изграждане на контактна мрежа в НО? Въпросът не е точно по тази тема, но е безсмислено да отварям нова, а досега не съм намирал информация във форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия