Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Прекалено скъпо
Gervasii:
Здравей, според мен трябва да започнеш с дигитален локомотив и/или старов дигитален сет. В противен случай ще се укажеш в ситуацията да изкупиш всички боклуци които се продават. Така че помисли върху този казус. Един дигитален сет е от порядъка 300 до 600 лв но започваш от там където малко хобисти са имали тази възможност.
XRISTO:
Може би си мислиш, че се ебава с теб, но Gervasii е прав - започваш с боклуците, които се продават, зарибяваш се и започваш да искаш все по-добро и по-добро.Много хора сме минали по този път.И накрая се оказва, че тези, първоначалните неща, дето ще си купил са напразно дадени пари, па макар и малка сума.По - добро малко повечко, но за някой "Роко" - вски локомотив, гледам Мишо от форума продаваше такъв, май го продаде вече, но попитай го на лична - сигурно ще ти измисли нещичко.Да знаеш, че са много читави като ходови качества и са най-разумното и най-евтиното решение за начало, защото ще подхождат и на най - претенциозният макет (демек, гаранция, че няма да ти е ненужен и след време), а не са на кой - знае на каква цена, все пак говорим за втора ръка. :good:
pavel75:
Аз бих ти предложил да дойдеш на някоя наша сбирка. Там на живо ще видиш цифрови локомотиви, ще можеш да питаш и тогава да решиш. В това хоби много важно е началното решение.
Best Ripper:
Що не искате да разберете, че човекът НЯМА пари!!! За какви цифрови сетове му говорите??? Що не му купите направо, щом такива акъли му давате??? :fool: Axel се чуди с 50-100 лв. как да си направи някаква работеща система, вие се чудите как да му вземете 300-500 лева за един локомотив!!! Егати снобарското безочие! :nono:
axel:
Best Ripper ме е разбрал най - правилно, но идеята със сбирката доста ми допада. Друго си е да го видиш на живо... Та пак да питам какво им е различното и какви са предимствата на цифровите локомотиви?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия