Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Прекалено скъпо
axel:
Та какво трябва да се направи за да могат да вървят две влакчета по релсите?
Сега за представянето... мразя да се представям, но ето основното
Ами общо взето с компютри се занимавам, но любителски не професионално. В София живея. Ъъъъъ интересувам се от железопътен трянспорт, но към момента съм доста бос както се вижда пък в моделизма още повече. Тааа това е знам ли ви какво искате да знаете още. Мразя да си казвам годините (нали разбирате много съм стар и се комплексирам), но пък ще се радвам да чуя вашите предположения :spiteful:
Adrian:
axel ,
това хоби е блато - затъва се яко , и да имаш пари - пак няма да стане .
Необятно е !
И не прощава .
pach:
--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30791#msg30791 date=1257504151 ---Та какво трябва да се направи за да могат да вървят две влакчета по релсите?
Сега за представянето... мразя да се представям, но ето основното
Ами общо взето с компютри се занимавам, но любителски не професионално. В София живея. Ъъъъъ интересувам се от железопътен трянспорт, но към момента съм доста бос както се вижда пък в моделизма още повече. Тааа това е знам ли ви какво искате да знаете още. Мразя да си казвам годините (нали разбирате много съм стар и се комплексирам), но пък ще се радвам да чуя вашите предположения :spiteful:
--- Край на цитат ---
Хахаха, това всъщност (поне мен) още повече обърква - колко стар си...
:lol: :lol: :lol:
Колкото до двете влакчета - той кръга е малък и не би искал двете да се лепят едно за друго - няма да виждаш въобще релсите :sarcastic: :lol:
Best Ripper:
Axel, за да тръгнат два влака, ще ти трябват повече линии, тоест да удължиш доста стартовия сет. От мен толкова... Другите като ти дават акъл за ново и скъпо, просто ги помоли да ти отворят банкова сметка и заедно с акъла да ти дават и пари... :drinks:
axel:
--- Цитат на: pach link=topic=1972.msg30793#msg30793 date=1257507479 ---
Хахаха, това всъщност (поне мен) още повече обърква - колко стар си...
--- Край на цитат ---
На 14 съм :blush2:
--- Цитат на: pach link=topic=1972.msg30793#msg30793 date=1257507479 ---Колкото до двете влакчета - той кръга е малък и не би искал двете да се лепят едно за друго - няма да виждаш въобще релсите :sarcastic: :lol:
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1972.msg30794#msg30794 date=1257508732 ---Axel, за да тръгнат два влака, ще ти трябват повече линии, тоест да удължиш доста стартовия сет. От мен толкова... Другите като ти дават акъл за ново и скъпо, просто ги помоли да ти отворят банкова сметка и заедно с акъла да ти дават и пари... :drinks:
--- Край на цитат ---
Да де то е ясно че ще удължа сета ама после какво ми трябва? Между другото идеята за банковата сметка доста ми допада :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия