Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Прекалено скъпо
pavel75:
Щом се занимаваш с компютри значи си имал случаи като мен. Много мой познати купувайки си за първи път компютър искат - цитирам: "Нещо за 100-150 лв за да си проверявам E-mail"
Не минава много време и се купува друг компютър. Предполагам, че ме разбираш за какво говоря.
Тук е същото. Сега искаш нещо супер евтино, после ще видиш, че има по-хубави неща и ще ти се прииска от тях. Сигурно мерака ти е голям, но изчакай малко и виж нещата на живо и тогава решавай.
Не мога да кажа, че нашето хоби е евтино, но май не е и от скъпите. Не съм рибар, но миналата седмица имах брошура на рибарски магазин открит на скоро. Там една въдица беше 300 лв.
Англичанинът е казал - не съм милионер да си купувам евтини работи.
fyut:
--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30795#msg30795 date=1257509467 ---
--- Цитат на: pach link=topic=1972.msg30793#msg30793 date=1257507479 ---
Хахаха, това всъщност (поне мен) още повече обърква - колко стар си...
--- Край на цитат ---
На 14 съм :blush2:
--- Цитат на: pach link=topic=1972.msg30793#msg30793 date=1257507479 ---Колкото до двете влакчета - той кръга е малък и не би искал двете да се лепят едно за друго - няма да виждаш въобще релсите :sarcastic: :lol:
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1972.msg30794#msg30794 date=1257508732 ---Axel, за да тръгнат два влака, ще ти трябват повече линии, тоест да удължиш доста стартовия сет. От мен толкова... Другите като ти дават акъл за ново и скъпо, просто ги помоли да ти отворят банкова сметка и заедно с акъла да ти дават и пари... :drinks:
--- Край на цитат ---
Да де то е ясно че ще удължа сета ама после какво ми трябва? Между другото идеята за банковата сметка доста ми допада :yahoo:
--- Край на цитат ---
:yes: Достатъчно голям за да изкарваш по някой лев през свободното време. Щом се занимаваш с компютри, това е напълно достижимо. Все пак това е хоби. Удоволствие и развлечение през свободното време. И.....страст. :yes: :yahoo: :yahoo: За да се кефиш максимално, задължително нещата трябва да са нови. Може и да не са супер скъпи. Иначе само ще се ядосваш и скоро ще се откажеш.
axel:
Някой спомена нещо че при дигиталните локомотиви може управлението да става чрез компа... Нещо по - подробно? Предполагам е доста сложна работата или не?
pach:
--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30801#msg30801 date=1257512954 ---Някой спомена нещо че при дигиталните локомотиви може управлението да става чрез компа... Нещо по - подробно? Предполагам е доста сложна работата или не?
--- Край на цитат ---
Отговорите на следващите ти въпроси са някъде ТУК!!!
:yes:
Best Ripper:
Евала, Паци, отново си убийствено точен и изчерпателен... :haha: Детето пита нещо конкретно, ти му даваш цял форум да се радва... :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия