...Това което аз мога да кажа е че Българска 46-ца няма да бъде произведена повече от фирма АСМЕ както те самите заявиха. Това което е произведено бе обявено като лимитирана серия с което въпроса приключва...
Ставаше въпрос за Amintiri Feroviare, не за АСМЕ. Но всъщност, ако трябва да съм честен, не се бях сетил за АСМЕ - тъй или иначе благодарности за информацията. Поне да не се надявам напразно на тях.
Малко е неясно.Може да се разбира в 2 варианта,като 46 200 и като 46 0хх.Всъщност може и в 3 като се има предвид,че част от машините след капитален ремонт в Румъния ще са с друга ливрея.Аз лично бих се радвал да е 46 200 или 46 0хх в оригиналният си по тъмно син цвят като тази
Наистина е доста неясно. Всъщност, имам чувството, че те също още не са решили. По всяка вероятност имат някакви планове за производство на БДЖ модели, но все още не са преценили кои. Все пак обаче съм доста "зелен" в занаята и както казах, това е само чувство. Ето точно какво ми казаха:
-
Most probably another version of the bulgarian electric locomotive it well be available next year and it well have a diferent number. At the moment we dont sell directly for the public.- Кратко, точно.............. но ужасно неясно

.
Ми то тук във форума е и представителя на въпросната фирма, ама що не ти отговаря... 
Дано да се включи по някое време дали с информация, новини или нещо сигурно. Пък и както те казват:
"не продаваме директно на "широката аудитория"
". Не са длъжни да ми отговарят, особено след като не съм представител на някоя фирма. Ако може този човек да внесе повече яснота ще е супер. Тъй или иначе мисля, че ако тази година се организираме ще имаме доста заявени бройки. Миналата година май е имало някакви проблеми/трудности, то по принцип винаги е било трудно българите да се организираме, но вярвам тази година ще е различно.