Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Проблем!!!
pach:
Фюит-чо, личи си отдалеч - твоят мащаб е НО!!!
Та ти е простено това незнаяние - ТТ мащаба е измислен от американец , на американска територия и то горе-долу в годините когато студената война едва започна!!!
За справка може да прочетеш една моя статиика ( :blush2:) ТУК , както и хронологията ТУК.
--- Цитат ---новите ентусиасти в този мащаб ТТ – името му всъщност е съкратена абревиатура от английския език – „Table Top” , което в превод е „на масата отгоре”. (За това се твърди в моделарския фолклор , че това е мащаба на „аристократите” – на нас никога не се е налагало да лазим на колене и лакти под масата , както практикуват в началото моделистите от НО).
--- Край на цитат ---
:on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
fyut:
:yes: :yes: :yes: Съжалявам, че подведох колегите!!! :blush2: :blush2: :blush2: Само, че аз направих изказването си само на база, водени разговори с моето другарче по съдба в детската му стая в далечната 1975 г. Все пак както си писал съм върл фен на Н0. Съжалявам още веднъж,че не направих задълбочени исторически справки. Става въпрос за ТТ... :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: така,че ги игнорирах ;D
TheJackal:
Сега, ако дадете и един сайт на американски производител в ТТ 1:120 ще съм Ви много благодарен. Любопитно ми е да видя как изглеждат тяхните модели в тази мащаб. :yes:
pach:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=2018.msg31832#msg31832 date=1259244959 ---Сега, ако дадете и един сайт на американски производител в ТТ 1:120 ще съм Ви много благодарен. Любопитно ми е да видя как изглеждат тяхните модели в тази мащаб. :yes:
--- Край на цитат ---
Хаха, това е идея ...или както казват в един популярен фантастичен сериал - " Да се светят орайте!!! :angel:"
Ще трябва да изчакаш докато те дойдат (да се чете - докато Пламен си намери старите "Favorites" за ТТ :search:).
Ама то си е като Файнерт или Микрометакит - екзотика и ....суми , суми , суми... :on_the_quiet:
:lol: :lol: :lol:
TheJackal:
Локомотивите им са интересни като дизаин. Пък не се знае, знае ли се - някой Биг Бой на чело на композиция. :fool:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия