Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Проблем!!!
pach:
Мда, забравих да ти кажа - ако избереш мащаб ТТ (тя жената май вече се е ориентирала - слушай нея :sarcastic:) трябва да не обръщаш внимание на повсеместните и денонощни подхвърляния, нападки, саркастични забележки , остри реагирания и всичко което се сетиш , които обаче задължително завършват винаги с една и съща фраза ..." така че по-добре ела в мащаб ...тук в зависимост от нападащата те "сврака" , чуваш ... НО...или N, тоест от по-малко но все пак агресивните от сектата на N ...а даааа, напоследък такива призиви се чуват и от "агресорите" в мащаб "І".
Това е едно от предимствата на ТТ - никога не оспорваме със саркастични и неумести забележки избора за мащаб на нашите "опоненти".
Но това е и един от недостатъците - никога няма да те оставят сам в своя избор (ми то завистниците са неизтребими като хл....)!!!! ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Сашооо, не дей въобще лъжи човека , че в НО са най-ниските цени!!!
Ако може да става по какъвто и да е начин сравнение за ниски цени - именно в ТТ са най-ниски все пак!!! ПРичините са предмет на съвсем друг разговор , а ако искате направете един раздел да сравняваме мащабите а .... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
CaLLlo:
Гола статистика - Германия 2006 г.
ТТ диша във врата на Z, 1 и 2, но все пак е след тях:
http://www.modelleisenbahn.info/marktanteile.html
73,7 : 7,3 = 10,1 пъти
pach:
А ако извадиш статистиката от Чехия, Словакия, Полша и Русия , дали ще е чак такава разликата в съотношенията спрямо населението им???
А пък това да ми даваш за пример Германия , не е съвсем коректно защото там "НО" означава на 85% ...Мерклин!!! :haha: :haha: :haha:
Пък за цените на мМерклин - ами поне с 35 % са по-високи от "нормалните" цени на другите фирми в НО
В Чехия например един от ТТ клубовете наброява 3300 човека!!!
Така че, Айде стига с тия стъкмистики - още повечме , че германците и до ден днешен не могат да простят на американците изобретяването на този перфектен за желанията на моделистта мащаб - ТТ.
Още преди лазерните технологии , ТТ успя да съчетае в себе си детайлността (без лупа в ръка) със нормалното пространство , с което разполага най-често средният статистически моделист.
Човека ви каза , чел е насам натам, отчита , че за мястото което е избрал явно е сбъркал мащаба - що продължавате да граката като "свекърви"???
:lol: :lol: :lol: :lol:
CaLLlo:
ГДР и Русия там ги има на кръгли баници:
но да не забравяме, че тук става дума само за PIKO и BTTB в лето 1980.
Не съм адвокат на нито един мащаб, просто зяпам статистиките,
зяпайте и Вие!
Vasilev65:
pach,
Благодаря за изчерпателната информация, но като извърша 1 и 2 стъпка в програмата, в прозореца се показват само папки Н0 и Gleisplane.
Може би ще трябва да я сваля наново?
:( :( :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия