Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Смяна на куплунзи
Vlado:
И един ден ще решиш да продадеш тея вагони и никой няма да се съгласи да ги купи след като ги види така преправяни... Помисли и за това!
XRISTO:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2028.msg32133#msg32133 date=1259827640 --- Т.е. искаш да ползваш водилото на старият куплyнг и върху него да запоиш направена от теб шахта? Но на това място се намира частта, която "подпира" отдолу куплyнга и ще пречи да запоиш шахтата. Единствено можеш да я запоиш много по-напред от буферната греда, но тогава два съседни вагона ще стоят прекалено далече един от друг!
--- Край на цитат ---
Е-е-е, тази "подпирачка" съм забравил да я взема впредвид. :blush2: Нерешимо препятствие си е, ще го мисля довечера пред един вагон.Сега както и да го мисля, ще го измисля като сутринта - без вагон пред пен не се получава. И наистина разстоянието, за което говориш ще стане непростимо голямо. :hi:
XRISTO:
След дълги - дълги размишления снощи, броене и пресмятане реших да оставя нещата както са си.Подмяната на окачвачките при пиковските вагони е почти невъзможно (упражнение за луди и то с много пари ;D), както и подмяната на подвижният състав, за което Владо ме съветва.Второто е невъзможно, защото и почти всичките ми локомотиви също не търпят такава интервенция.И така, накрая ще взема впредвид съвета на Пламен и продължавам играта с клещите.Снощи след това "гениално" заключение седнах с едни клещи и отверка и си поиграх с 3-4 вагона.Картинката не е чак толкова безнадеждна.В заключение - Пламене, ти както винаги се оказа прав. :good:
Благодаря на Ясен за помощта, с онези джиджавки наистина би станало, но не са ми по джоба, тоест предпочитам въпросните 300-400 лева да ги похарча за релси или нещо друго по-полезно. :good:
А въпросната тема би послужила на други "ентусиасти" да не си губят цяла вечер като мен, за да откриват топлата вода. :lol:
pach:
:blush2: :blush2: :blush2:
Ама не аз...а стандартите, моделистката практика
(в някой клубове това прогонване за еднаквост е задължително)
и най-вече съветите на Васкопф и Ясен ,
и двамата от нашенско!!!
:drinks: :drinks: :drinks:
ilian:
Здравейте.Замислих се,може и да е очевидно де,но все пак: Харесал съм си BR 89 на Brawa http://www.brawa.de/en/products/h0/locomotives/steam-locomotives/40034-br-89-drg.html (не че Fleischmann не го предлагат,но поради металната конструкция и престижа на фирмата сред по-опитните хобисти), но бих желал да тегли Fleischmann - ски вагони вагони. Тогава забелязах разликата в куплунзите. Тъй като се разгледах в менюто на лока на Брава,видях че там куплунзите се монтират отделно. От където идва и въпросът ми: дали е възможно това което си мисля (купуване на курц-куплунзи на FLM и монтирането им на локомотива)?Това ще доведе до усложнения(най-вероятно) - нещо от което аз бягам, и до закупуване варианта на същия локомотив от FLM,който също е добър.дан осте ме разбрали. Поздрави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия