Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Близо до жп линията - за или против?
KRAKOMOBILA:
Причината е в хубавият им железен път. Тъй, че бъдете спокойни - шума няма да е като от БДЖ. :)
toniemi:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2030.msg32170#msg32170 date=1259860934 ---Причината е в хубавият им железен път. Тъй, че бъдете спокойни - шума няма да е като от БДЖ. :)
--- Край на цитат ---
Че този имот не е ли в България?
KRAKOMOBILA:
Не четеш внимателно Тонка. :dance1: Имота се намира в "съседна" Швеция. :search:
lubomir:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=2030.msg32155#msg32155 date=1259844457 ---
--- Цитат на: lubomir link=topic=2030.msg32154#msg32154 date=1259843618 ---... Дали GSM станциите, монтирани на няколко метра от живеещите на последния етаж на блоковете, отговарят на тези изисквания? ...
--- Край на цитат ---
Отговарят! По простата причина, че територията под антените не се облъчва от тях, понеже диаграмата им на насоченост е такава, че няма излъчване отдолу. И в резултат, което е по-интересното - Съседните кооперации и най-вече последните им етажи, се оказват с най-високи полета, т.к. те вече са явяват в диаграмата на насоченост на антените.
--- Край на цитат ---
Аз имах точно това в предвид, понеже сградите са толкова нагъчкани и с "разчупена" архитектура че антените на доста места са точно на нивото на апартаментите от съседния вход.
По темата: успех с къщата!
Надявам се и аз някога да имам възможност да си взема малка схлупена къщурка само, че нейде край Виена ;D , за да мога поне на старини да живея спокойно. Но дали и кога ще имам тая възможност, едва ли някой може да предвиди....
Действай без да се чудиш!
XRISTO:
По-точно казано социалистическа Швеция. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия