Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НО макет - вече история
br185:
Страхотно се е получило! Браво! Имам едно въпросче. След като си наредил вече парчетата изолация за да оформиш планината с какво ги покриваш че да станат така гладки и заоблени?
BateYavko:
--- Цитат на: br185 link=topic=2059.msg32738#msg32738 date=1260900015 ---Страхотно се е получило! Браво! Имам едно въпросче. След като си наредил вече парчетата изолация за да оформиш планината с какво ги покриваш че да станат така гладки и заоблени?
--- Край на цитат ---
Не са покрити с нищо. Гледах с часове един пич в YouTube как стърже стиропора. На една от снимките има кутия Decosa, лепило за стиропор, с него кит-вам тук-там освен че лепя, и после - акрилна боя.
А ниските хълмчета откъм къщите са парчета стиропор завити с гипсова марля.
BoRoco:
Браво Яворе,
това което си направил за три месеца, аз се каня да го започна от три години, продължавай в същия дух.
Имам въпрос към теб.
Порталите на тунелите и те ли са от стиропор и при стърженето освен ножче и малка шпакла друго ползваш ли?
XRISTO:
Страхотно олекотен и реалистичен релеф! :good: Би ли споделил размерите на макета си? :hi:
Gervasii:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2059.msg32746#msg32746 date=1260941458 ---Страхотно олекотен и реалистичен релеф! :good: Би ли споделил размерите на макета си? :hi:
--- Край на цитат ---
и броя на стрелките и как ги управляваш (дигитално или аналогово)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия