Ами крайно време беше да го направя - 43, почти 44 годишен, роден съм в Русе, живея в София и работя силова електроника (фирмата ми произвежда инвертори за вятърни турбини)
и както повечето хора от моето поколение, любител съм на хард рок-а.
През последните (20-на

) години сериозно се занимавам и със слаботокова електроника - основно аудио, но напоследък ръчкам в посока DCC,
макар, че все още не съм си направил платките за моето цифрово управление, основно поради липса на... абе щото си намирам оправдания

Демек докарахме я до под кривата круша и в последно време само си чешем езиците...
От 1985, след като продадох голямата си колекция в ТТ, се прехвърлих в H0. Минаха през ръцете ми доста неща от някогашното ГДР-ейско Пико
(носталгия по отминалите дни, вероятно), докато не реших, че ако искам да имам читав макет,
(който в момента изглежда много добре, но е все още само виртуална реалност в Уинтрак-а, поради липса на време и место),
е по добре да почна наново, като подбирам какво купувам, щото някак си не ми олеква, като си купя нещо прибързано и после да се чудя какво да го правя

Тоест привърженик съм на максимата, че е по добре да имаш малко, но свестни неща, отколкото много, но с кусури.
Поради тая причина не си купувам неща на Пико, особено пък от старото им, соц. прозводство (да ме прощават любителите на отминалите светли дни).
Интересувам се само и единствено от I-ва епоха, (абе гледам и към 2-ра, щото май излиза по-евтино, но засега е само гледане),
K.P.E.V. администрация.
Имам няколко локомотива (5 засега)- Т12, G10, на Roco, Р8, 2-та Т2 на Trix - 6081 и 6082 Altona, 30-на товарни вагона (основно Fleischmann, няколко Trix и Brawa),
15-на пътнически вагона - от тях 5 вагона сет 4898 на Fleischmann, сериозно количество релсов път (Tillig Elite), както и доста сгради - пруската серия на Auhagen,
така също Kibri, Faller и Vollmer и всякакви други бъзикни, необходими за един макет - баластра, треви, дървета и т.н.
Напоследък се оглеждам в ибей и за S6 (4828), Т3 (от сет 4904), Т9 (854902) и T18 (864913) на Fleischmann.